Isoleerkannen & thermoskannen

314225

Isoleerkannen & thermoskannen


Elke isoleerkan uit bovenvermelde series is vervaardigd met een roestvrijstalen binnen- en buitenmantel. Tussen deze twee mantels heeft de isoleerkan een vacuüm ruimte. Het voordeel van deze isoleerkan t.o.v. de conventionele isoleerkan met glazen binnenfles, is de betere isolatiewaarde. Dranken blijven daarom langer warm of koud. Doordat de mantels van de isoleerkan vervaardigd zijn van roestvrijstaal, is de isoleerkan onbreekbaar en vaatwasmachinebestendig. Een r.v.s. isoleerkan van Jos ten Berg is zonder meer goedkoop en biedt u de beste prijs/kwaliteitverhouding.

De isoleerkan Thermosteel is verkrijgbaar in 3 inhouden met draaidop en drukknop. De isoleerkan EasyClean is ook verkrijgbaar in 3 inhouden met grote draaiknop. Door de grote draaiknop heeft de EasyClean isoleerkan een grote opening, waardoor het de enige isoleerkan is welke optimaal te reinigen is in de professionele vaatwasmachine. De isoleerkan EasyOpen is voorzien van een dop met knijpgreepjes. Het voordeel van deze dop is dat u met behulp van twee vingers de dop heel snel en eenvoudig van de isoleerkan tilt. U hoeft dus niet aan de dop te draaien om deze van de isoleerkan te kunnen verwijderen. Net als de EasyClean is ook de EasyOpen geschikt voor gebruik in de vaatspoelmachine.

De fraaie hooggepolijste isoleerkan Luxor biedt behalve de technische voordelen van de Thermosteel, EasyClean en EasyOpen isoleerkan een ongeëvenaarde chique presentatie van de koffie of thee.

Met de EasyPush pomp- isoleerkan heeft u met een simpele druk op de knop een kopje in een seconde gevuld.

Bent u in een isoleerkan geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij zenden u dan graag de gewenste isoleerkan ter beoordeling.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.