Nova Mix & Match

Nova Mix & Match - Ocean Blue
Nova Mix & Match - Ocean Blue
Nova Mix & Match - Geel
Nova Mix & Match - Geel
Nova Mix & Match - Appelgroen
Nova Mix & Match - Appelgroen
Nova Mix & Match - Kobalt blauw
Nova Mix & Match - Kobalt blauw
Nova Mix & Match - Zwart
Nova Mix & Match - Zwart
Nova Mix & Match - Oranje
Nova Mix & Match - Oranje
Nova Mix & Match - Rood
Nova Mix & Match - Rood

Porselein Mix en Match

Porselein Mix en Match, geproduceerd in de kwaliteit van Hardporselein. Servies Mix en Match, een servieslijn binnen het Nova Hotelporselein, in strakke en chigue vormgeving en uitstraling. Uitgevoerd in diverse kleuren.

Mix en Match

Het porselein Mix en Match geeft u de gelegenheid om zelf verschillende combinaties te maken. Wordt zelf een creatief ontwerper en stel uw eigen combinatie samen. Hoe leuk is het niet om een blauwe koffiekop te gebruiken in combinatie met een gele schotel of voor het verstrekken van de lunch in uw bedrijfsrestaurant twee of meerdere kleuren borden te gebruiken? Combineer de diverse kleuren, tot een kleurrijk geheel. Zit de gewenste kleur er toch niet bij? Dan vernemen wij dit uiteraard graag en zullen u dan nader informeren over de mogelijkheden.

Kleuren Mix en Match


Nova Hotelporselein

Nova Hotelporselein in de kwaliteit van hardporselein, maatschappelijk verantwoord geproduceerd onder het NovaEco label. Het merk Nova maakt deel uit van het leveringsprogramma hotelporselein. Tevens biedt Jos ten Berg B.V. u de mogelijkheid om uw vignet/logo op het porselein aan te brengen. Uw vignet/logo zal onderglazuur worden aangebracht, waardoor deze magnetronovenbestendig en vaatspoelmachinebestendig is. Maar hierdoor ook beter bestand tegen de moderne reinigingsmiddelen die in de vaatspoelmachine gebruikt worden.Een servieslijn die uitermate geschikt is voor de professionele gebruiker.

Waar wordt het hotelporselein van gemaakt?
De grondstoffen van porselein en het samenstellen van de porseleingrondstof Nova hardporselein.

De drie bestanddelen van het (hard-)hotelporselein zijn kaolien, veldspaat en kwarts. Kwarts en veldspaat maken elk 25% van de porseleinmassa uit, kaolien 50%.

U bent van harte welkom in ons Experience Center te Nieuwegein om dit servies te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn graag bereid u te adviseren over de vele mogelijkheden.