Costa Nova servies

Costa Nova - Pacifica
Costa Nova - Pacifica
Costa Nova - Ambar
Costa Nova - Ambar
Costa Nova - Coastland
Costa Nova - Coastland
Costa Nova - Lagoa Eco Gres
Costa Nova - Lagoa Eco Gres
Costa Nova - Plano
Costa Nova - Plano

Costa Nova

Costa Nova is een bedrijf dat werd opgericht in een klein vissersdorpje in Portugal vlakbij de Atlantische Oceaan, tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een respectabele naam in de branche en zijn de producten aanwezig in bijvoorbeeld; warenhuizen, hotels en restaurants van over de hele wereld. De serviescollecties van Costa Nova hebben design combineert met kwaliteit en zijn geïnspireerd door de liefde voor het leven, vrienden en familie en uiteraard lekker eten. 


Productie Costa Nova

Costa Nova produceert duurzaam en vernieuwend aardewerk, gemaakt van de natuurlijke bronnen die in Portugal te vinden zijn. Ze omarmen ambachtelijk werk bij het maken van alle collecties en brengen zo unieke en stijlvolle producten uit. Met behulp van deze grondstoffen worden de producten gebakken op zeer hoge temperatuur (1180ºC), waardoor er een mooie samenwerking ontstaat tussen de speciale binding tussen de klei en het verglaasde oppervlak. Dit zorgt ervoor dat de producten zeer goed bestand zijn tegen alle omstandigheden.


Duurzaam Ecogres®

In de duurzame collecties zijn verschillende grondstoffen gebruikt zoals kurk, hout en leer. De keuze voor deze materialen weerspiegelt het idee om elegante en unieke producten voort te brengen met respect voor het milieu. Op basis hiervan heeft Costa Nova een nieuwe grondstof ontwikkeld, waarbij restanten, bijproducten en beglazing afkomstig van het eigen productieproces en andere benodigdheden worden gewonnen, hergebruikt en gerecycled. Deze grondstof heet Ecogres®, een vernieuwde keramische pasta, die 100% ecologisch is en gemaakt is van gerecyclede materialen.


Costa Nova Servies kopen

De serviescollecties van Costa Nova zijn heel divers, waardoor er voor ieder wat wils bijzit. Zo hebben we bijvoorbeeld de Pacifica lijn, verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, die ieder een vleugje warmte toevoegen aan elk tafelblad. Of de Ambar collectie die door hun organische vormen meer dan uniek zijn. Daarnaast hebben we ook de Plano lijn wat de eerste gerecyclede collectie was en zich onderscheid door de combinatie in kleur wat een strakke en sterke look geeft.


Heeft u een vraag over het Costa Nova servies? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.