SDX Thermoboxen

Thermoboxen van SDX   

Als de maaltijden de keuken verlaten wilt u natuurlijk ook dat deze op de juiste temperatuur, kwaliteit en smaak geserveerd worden! De SDX Thermoboxen van Jos ten Berg in neutrale, verwarmde of gekoelde uitvoering zijn al meer dan 50 jaar een begrip in de Horeca en Catering wereld waar het gaat om het veilig en vertrouwd transporteren van maaltijden en gerechten.

De Perfecte temperatuur

De juiste temperatuur is van groot belang. Het behoudt niet alleen de kwaliteit en smaak maar borgt  ook de voedselveiligheid. Of het nu om gekoeld transport of verwarmd transport gaat. De SDX Thermoboxen van Jos ten Berg zijn dankzij de perfecte isolatie van polyurethaan zeer goed geïsoleerd waardoor de temperatuur gedurende het transport constant blijft.

De Perfecte hygiëne

De Thermoboxen van SDX hebben een roestvrijstaal naadloos interieur met ingeperste geleiders voor voedselcontainers waardoor er geen naden en kieren in het interieur aanwezig zijn. Dit zorgt voor optimale hygiëne, duurzaamheid, eenvoudige reiniging en voedselveiligheid.

Duurzaamheid en ergonomie

De Thermoboxen van SDX kunnen tegen een stootje dankzij materialen als ABS kunststof en aluminium profielen. Door het functionele lichtgewicht en compacte ontwerp zijn de wagens zeer handelbaar en nemen bovendien weinig ruimte in. De Thermoboxen zijn standaard voorzien van gelagerde wielen van 160mm met een soepel lopend rubber loopvlak. Zowel de onder- als de bovenzijde van de wagen is voorzien van een beschermende rand waarbij de bovenste rand ook als duwbeugel dient. De deuren kunnen tot 270 graden worden geopend en blijven dat ook dankzij een magneet. Sluiten gaat vanzelf en dankzij de werpsluiting welke met één hand is te openen.

Onze SDX modellen

Thermobox S is de Standaard box en ideaal voor gekoelde producten of voor producten welke later verwarmd worden. Vooraf terug-koelen kan in de koelcel of gebruik de SDX koelplaat!

Thermobox C is voorzien van een ingebouwde koelsysteem en is ideaal voor gekoelde opslag van gekoelde producten en voor producten welke later verwarmd worden. De in gebouwde (peltier) koeling is eenvoudig in te stellen en afleesbaar via de digitale temperatuurregelaar.

Themobox K ECO is voorzien van een ingebouwde Ecovriendelijke (R290a) koelmotor met een geforceerde luchtcirculatie en is ideaal voor gekoelde opslag van gekoelde producten en voor producten welke later verwarmd worden. De geforceerde luchtcirculatie door middel van geluidsarme ventilatoren koelt de ruimte sneller terug en verdeeld de gekoelde lucht gelijkmatig door de ruimte. De ingebouwde koelmotor is energiezuinig, eenvoudig in te stellen en afleesbaar via de digitale temperatuurregelaar.

Thermobox E (en de classic) heeft een efficiënt en betrouwbaar verwarmingssysteem welke de box voorverwarmt naar de gewenste temperatuur en is ideaal voor opslag en transport van verwarmd voedsel. De verwarming is eenvoudig in te stellen en afleesbaar via de digitale temperatuurregelaar.

Thermobox F is voorzien van een verwarmingssysteem met geforceerde luchtcirculatie en is ideaal voor opslag en transport van verwarmd voedsel waar de kwaliteit wordt geborgd tijdens transport. De hete luchtstroom vormt een buffer rondom het voedsel en compenseert ongewenst temperatuur verlies. De verwarming is eenvoudig in te stellen en afleesbaar via de digitale temperatuurregelaar.

Banquet edition is speciaal voor transport op grote schaal! Perfect voor stadions, hotels en conferentiecentra waar een groot volume gewenst is. De Banquet heeft een 2/1 gastronorm opslagcapaciteit en is leverbaar in de modellen of combinatie van modellen zoals hierboven benoemd.

Combinaties en toebehoren SDX

De SDX modellen zijn leverbaar in vele afmetingen en capaciteiten en te voorzien van accessoires zoals verticale duwbeugels, een centraal rempedaal en een trekhaaksysteem. Daarbij zijn combinaties van de leverbare modellen in één wagen mogelijk!

Staat uw gewenste model niet op de website? Neem dan contact met ons op!! Of download hier de volledige brochure.

Thermoboxen en geïsoleerd transport

Jos ten Berg levert voor maaltijddistributie verschillende merken voor geïsoleerd transport. Onze merken zijn SDX, Rieber, Cambro, Combi-Cater, geïsoleerde transportbox en we hebben ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren zoals de warmhoudplaat, camwarmer en eutectische koelplaat camchiller en de pizza transporttas.

Verwarmde en gekoelde thermoboxen kopen

Indien u meer informatie wenst over verwarmde en gekoelde thermobox, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in ons Experience Center in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.