Resistance 18/10 - 3 mm

349611

Model bestek Resistance, 3mm.

Bestek Resistance is de absolute bestseller in het bestek programma van Jos ten Berg. Door de fraai gestileerde en elegante uitstraling en de perfecte hoogglans afwerking is deze allrounder zeer geliefd in de Horeca, instellingen- en catering wereld. Model Resistance is vervaardigd van roestvrijstaal 18/10 (18 % chroom en 10 % nikkel). Garantie 10 jaar op nalevering en materiaal- en productiefouten. Vaatwasmachinebestendig. Hoogglans gepolijst. Levering uit voorraad. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar per verpakking van 12 stuks. U hoeft dan ook niet complete besteksets te kopen.

Messen bestek Resistance

Er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de messen van Resistance. De messen worden machinaal gesmeed en gehard. Door deze harding en de scherp geslepen snede in combinatie met de kartelrand, welke aan de andere zijde doorloopt, zult u met het Resistance mes moeiteloos blijven snijden.

Bestek Resistance, complete lijn

Het model Resistance is een compleet bestek. Behalve tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, fruitmesje zijn leverbaar opscheplepels, zoals groente-, aardappel, sauslepels en saladecouvert, koffielepels, gebaksvorkjes,sorbetlepel, ijslepel, vismes en visvork.

Speciale uitvoering bestek Resistance

Voor automatische magneetscheiding van bestek in de vaatafwassytemen is hetzelfde model onder de naam Atlantic beschikbaar.

Met model Resistance bent u verzekerd van een bestek met topkwaliteit voor de beste prijs. U kunt het prima combineren met het servies en hotelporselein van Jos ten Berg

U kunt uw orders online plaatsen. Wij bezoeken u graag en u bent uiteraard hartelijk welkom in ons Experience Center te Nieuwegein. Graag zenden wij u monsters vrijblijvend op zicht. Na opdracht of retourzending crediteren wij het volledige bedrag.

Voor een compleet bestek overzicht bent u van harte welkom in ons Experience Center in het midden van het land te Nieuwegein. Wij geven u ook graag telefonisch advies. Onze interne en accountmanagers helpen staan tot uw dienst. Wordt u liever bezocht, dan staan onze externe accountmanagers tot uw beschikking. Contact en bereikbaarheid.