Inspiration 18/10 - 5 mm

{299379}

Bestek Inspiration 18/10 ÔÇô 5 mm.

Bestek Inspiration behoort tot een van de topmodellen bestek en wordt exclusief voor Jos ten Berg gefabriceerd. In dit model zit een verrassend (rond) design verwerkt. Bij model Inspiration worden, net als bij messen, ook de lepels en vorken gevormd uit dik rond roestvrijstaal. Deze bijzondere productiewijze zorgt ervoor dat ook de heften van de lepels en vorken een haast ronde (5 mm.!) vorm hebben, vergelijkbaar met die van de messen. Het resultaat is een modern en extravagant model dat een echte aanwinst is voor de gedekte tafel in de Horeca. Ook in de (bedrijfs-) restaurants is model Inspiration een verrijking van de moderne sfeer die u uit wilt dragen. U bent niet verplicht besteksets te kopen, maar kunt per onderdeel minimaal 12 stuks kopen.

Kwaliteit bestek Inspiration

Inspiration van edelstaal 18/10 is tot in de finesse afgewerkt. Model Inspiration behoort tot de drie topmodellen van Jos ten Berg. Evenals bij model Resistance en Eternity en model 18/10 zijn de tafelmessen zorgvuldig gesmeed en voorzien van een messcherpe snede met kartelrand, die naar de andere zijde van het lemmet doorloopt. Hard en scherp zullen deze messen u jarenlang van dienst zijn zonder dat tussentijds slijpen nodig is. Roestvrijstaal 18/10 met dikte van maar liefst 5 mm. Hooggepolijst. Vaatwasmachinebestendig. 10 jaar garantie op na-leverbaarheid, materiaal- en constructiefouten. Levering uit voorraad.

Bestek Inspriration zeer compleet

Inspiration is een zeer compleet bestek dat direct uit voorraad leverbaar is. Leverbaar in dit model zijn tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel, theelepel, gebaksvorkje, gebakschep, fruitmesje, saladevork, saladelepel, aardappellepel, groentelepel, sauslepel, soeplepel, vleesvorkje, vis vork en vismes.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies, uw bestelling plaatsen of voor het beantwoorden van vragen. Indien gewenst zenden wij u ook graag voorbeelden. Bij opdracht of retour zenden wordt het factuurbedrag gecrediteerd. Deze gratis service bieden wij u graag aan. Kopen van model Inspiration wordt daarmee gebaseerd op een weloverwogen beslissing.