Model 1690 - 18/0 - 2 mm

349624

Bestek 1690 18/10 2 mm.

Bestek 1690 is met grote zorg en precisie vervaardigd uit hoogwaardig Chroomstaal 18/0 en is vaatwasmachinebestendig. De messen zijn uit Ă©Ă©n stuk gesmeed, de zogenaamde monobloc uitvoering en aan de legering is molybdeen en vanadium toegevoegd, waardoor deze ook in hoge mate bestand zijn tegen gebruik in professionele vaatafwasmachines. In de ‘zorg’ is het model zeer populair door de scherpe messen en de vele bestekonderdelen van soepopscheplepel tot taartvorkje en het geschikt maakt voor het gebruik van de gezamenlijke maaltijd. In de zelfbedieningsrestaurants is met name het tafelcouvert populair. U hoeft geen complete besteksets te kopen, maar kunt per onderdeel minimaal 12 stuks (verpakkingseenheid) kopen.

Kwaliteit bestek 1690

In de legering van bestek 1690 is 18 % chroom toegevoegd om het bestek bestand te laten zijn tegen veelvuldige reiniging in de professionele vaatwasmachines. De heften zijn voorzien van een enigszins matte afwerking terwijl de lemmeten, bakken van de lepels etc. hoog-gepolijst zijn.

Onderdelen bestek 1690

Tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel dessertvork, dessertmes, koffielepel, gebaksvorkje, gebakschep, cocktaillepel, sorbetlepel, fruitmesje, aardappellepel, soeplepel, visvork, vismes, vleestrancheervork, vleestrancheervork, vistrancheervork en vistrancheermes.

Levertijden bestek 1690

Model 1690 wordt ruim op voorraad gehouden waardoor u verzekerd bent van directe levering.

Automatisch sorteren bestek 1690

Een bijkomend voordeel van model 1690 is dat het gemaakt is van roestvrijstaal 18/0. Daardoor is het bestek magnetisch en kan het gesorteerd worden door de magneten van de band naar de vaatwasmachine.

Bestek 1690 kopen

Graag zenden wij u monsters vrijblijvend op zicht. Na opdracht of retourzending crediteren wij het volledige bedrag. Deze gratis service biedt u zekerheid bij uw aankoop van een nieuw model.

Wij ontvangen u graag in ons Experience Center in het midden van het land te Nieuwegein. Heeft u vragen, neem alstublieft contact met ons op. Onze interne en accountmanagers helpen u graag verder. Wordt u liever bezocht, dan staan onze externe accountmanagers tot uw beschikking. Contact en bereikbaarheid.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.