Glaswerk

Glaswerk, van bierglas tot ijscoupe!

Jos ten Berg B.V. levert een compleet programma glaswerk voor de professionele gebruiker. Het uitgebreide programma glaswerk bestaat onder andere uit:

Bestaande uit frisdrankglazen, sapglazen, waterglazen, wijnglazen, koffieglazen theeglazen uitgevoerd in gehard glas.

Uitgebreide keuze uit espressoglazen, koffieglazen, cappuccinoglazen, Irish Coffeeglazen, Caffè Latteglazen en Latte Macchiaoglazen van de merken Arcoroc, Bormioli Rocco, Double Feeling, Durabor, Duralex, Leonardo, Libbey, Luminarc en Pasabahce.

Teatime met een uitgebreid aanbod theeglazen van de welbekende merken Arcoroc, Bormiolo Rocco, Duralex, Libbey, Luminarc en Pasabahce.

Diverse series en merken colaglazen, drinkglazen, drinking jars, frisdrankglazen, longdrinkglazen, sapglazen, smootieglazen, tumblers en waterglazen in stapelbare en niet stapelbare uitvoering.

Met een compleet programma aan verschillende series glaswerk op voet van onder andere de merken Arcoroc, Chef & Sommelier, Libbey, Luminarc, Pasabahce en Stölzle.

Ideaal voor het serveren van gekoelde dranken en/of sappen, maar ook uitermate geschikt voor de verstrekking van zuivelproducten.

Met z'n allen genieten van een heerlijke verse lemon juice, jus d'orange of ander vers getapt sapje. Keuze uit diverse soorten en maten waaronder Saveur Pure Mason Jar, Tablecraft en Yorkshire.

Hét dubbelwandig glaswerk wat overal inzetbaar is en in alle seizoenen te gebruiken is. Geen viltje meer nodig omdat er geen condens aan de buitenkant ontstaat. Voelt dunner en lichter, maar is zeer sterk en door gebruik van borosillicaatglas heeft het ook een zeer hoge temperatuur- en krasbestendigheid.

Gezelligheid kent geen tijd. Met deze barglazen hoeft niet persé aan de bar gehangen te worden, maar kan overal waar het gezellig is gedronken worden. Dit glaswerk is ook uitstekend in te zetten voor andere drankjes tijden feesten en partijen.

Een biertje smaakt toch altijd het lekkerst wanneer je het uit een bierglas drinkt. Nu de speciaalbieren hot en trendy zijn is er voor ieder biertje wel een gepast en getapt bierglas te vinden. Want bierkenners en bierliefhebbers zijn het er allemaal over eens dat de smaak van een bepaald bier mede wordt geraliseerd door het glas waaruit het gedronken wordt.

Diverse modellen amuseglaasjes van onder andere de merken Arcoroc, Durobor en Rocco Bormioli welke ideaal inzetbaar zijn voor het presenteren van nagerechten, amuses of aperatiefjes.

Verschillende modellen ijscoupes en ijsglazen welke ideaal inzetbaar zijn voor het serveren van een heerlijk ijsje, sorbet of ander (ijs-)dessert.

Voor het presenteren en aankleden van uw buffetten, gerechten, salades en/of desserts zijn de glazen schalen en kommen van de merken Arcoroc, Borgonovo, Duralex, Pyrex en Rocco Bormioli uiterst geschikt.

Superhandig voor het opslaan of presenteren van jam, geleien, mosterds, sauzen, azijnen of delicaressen, maar natuurlijk ook voor het inmaken 'wecken' van fruit. Van de bekende merken Weck of Rocco Bormioli. 

Deze hersluitbare beugelflessen worden gebruikt voor verschillende vloeistoffen en zijn daarom uiterst geschikt voor het bewaren en presenteren van diverse dranken.

Jos ten Berg B.V, is dealer van onder andere de bekende glasmerken Arcoroc, Bormioli, Chef & Sommelier, Duralex, Durobor, Leonardo, Libbey (Royal Leerdam), Luminarc, Pyrex, Rocco Bormioli, Spiegelau, Stölzle, Pasabahce en Roltex.

Indien u meer informatie wenst over glaswerk, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.