Amefa Metropole Gold 1170 - 18/10 - 4 mm

349637

Amefa Metropole Gold

Zoekt u een origineel en aantrekkelijk bestek model voor uw gedekte tafel, waarmee u uw gasten wilt verrassen en verbazen, dan is Amefa Metropole Gold 1170 een absolute ‘must-have’.


Amefa Metropole Gold 1170’ 18/10, dikte 4 mm.

Uw bestekkeuze was, anders dan keramiek, nauwelijks van een kleur of decor te voorzien. Alleen een logo of randje was mogelijk. Sinds enige tijd heeft een nieuwe trend daar verandering (kleur) in gebracht. Jos ten Berg brengt met trots de ‘Metropole Gold op uw tafel met een authentieke retro look. Het goudkleurige bestek is bijzonder gewild en in de Horeca een echte hype. De basis is roestvrijstaal 18/10 welke is voorzien van een PVD-coating.


Amefa Metropole, keuze uit 4 uitvoeringen

Deze unieke sets zorgen voor een vintage effect voor uw gasten. Tevens verkrijgbaar in Metropole Black (Zwart Bestek), Metropole Copper en Metropole Roestvrij Edelstaal.

Indien u overweegt dit model te kopen of meer informatie wenst over het Amefa bestek model Metropole, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs. 


Onderhoudsinstructies PVD bestek:

Was het bestek zorgvuldig met de hand af voor het eerste gebruik. Het bestek zal intensief worden gebruikt, daarom is het van groot belang het bestek goed te onderhouden. Vermijd contact met schuursponsjes, bleekmiddel en het gebruik van soda. Spoel restjes direct af of was het bestek direct na gebruik af. Langdurige blootstelling aan zout en voedingszuren veroorzaakt immers schade. Laat het bestek ook niet weken. Gebruik na het wassen een zachte doek om het bestek af te drogen.

Het gekleurde PVD bestek (Physical Vapor Deposition) in goud, koper of zwart bevat een dunne titanium coating, die zorgt voor een levendige kleur. Het PVD bestek is vaatwasmachinebestendig mits je de onderstaande instructies volgt:

  • Voor de optimale werking van het afwasmiddel en de thermische desinfectie dient de machine goed afgesteld te staan.
  • Spoel voedselresten af voordat je het bestek in de vaatwasser plaatst. Langdurige blootstelling aan voedselzouten en –zuren kan schade veroorzaken aan het bestek. 
  • Vermijd agressieve reinigingsmiddelen, deze kunnen het bestek beschadigen.
  • Gebruik reinigingsmiddelen met een fosfaatgehalte van 3% of lager.
  • Gebruik reinigingsmiddelen welke PH neutraal zijn. 
  • Kies het wasprogramma met een maximale temperatuur van 40°C
  • Plaats de messen gescheiden van de vorken en/of lepels in de bestekmand, om contactcorrosie te voorkomen. 
  • Messen zijn gemaakt van een ander type staal dan vorken en lepels. Het aanraken van verschillende typen staal kan schade veroorzaken. 
  •    Verwijder het bestek uit de vaatwasser zodra het programma klaar is en wrijf het droog met een zachte doek om vlekken te voorkomen. 
  • Verwijder watervlekken met een zachte doek om de glans te behouden.

Houd er rekening mee dat gekleurd PVD bestek na verloop van tijd nog steeds zal vervagen, ook al worden bovenstaande onderhoudsinstructies in acht genomen.