Atlantic - 18/0 - 2.5 mm

349698

Bestek Atlantic praktisch in gebruik

Bestek Atlantic heeft hetzelfde model als model Resistance. De legering is echter afwijkend. Aan de legering van model Atlantic is geen nikkel toegevoegd. Het elegante model is daardoor magnetisch en dat is een voorwaarde om het automatisch te laten sorteren op de band naar de professionele vaatwasmachine.

Bestek Atlantic scherpe messen

Bestek model Atlantic is hoogglans gepolijst en tot in de finesse afgewerkt. De messen zijn machinaal gesmeed en gehard. Hierdoor blijft het staalhard en tezamen met de scherp gesmede snede en de kartelrand, die aan beide zijden doorloopt, zullen de messen jarenlang moeiteloos blijven snijden.

Bestek Atlantic, complete lijn

De samenstelling maakt model Atlantic bestaat uit; tafellepels, tafelvorken, tafelmessen, dessertlepels , dessertvorken, dessertmessen, gebaksvorkje, sorbetlepel en cocktaillepel.

Ontwerp bestek Atlantic

Met model Atlantic bent u verzekerd van een bestek met een topkwaliteit met de beste prijsgarantie. Het bestek is hoogglans gepolijst en zeer geschikt voor gebruik in een moderne en semi-moderne omgeving. Het model is tijdloos en neutraal en is niet voor niets, samen met het model Resistance de bestseller in het programma van Jos ten Berg. U ziet het model vaak in de afnemers segmenten waar Jos ten Berg actief in is, zoals bedrijfsrestaurants, de Horeca, de ziekenhuizen en bejaarden- en verpleeghuizen.

Inruil aanbieding

Bent u enthousiast over dit model, dan zijn wij graag bereid een inruilaanbieding te doen op uw huidige bestek. Laat u inspireren door het servies en hotelporselein, glaswerk, en tafelartikelen van Jos ten Berg om tot een mooie gedekte tafel te komen.

Graag adviseren wij u persoonlijk over uw voorgenomen aankoop van bestek. Wij ontvangen u graag in ons experience center te Nieuwegein en onze accountmanagers bezoeken u graag met monsters om u van een goed advies te voorzien. Contact & Bereikbaarheid
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.