Model 1002 - 18/0 - 2 mm

349675

Bestek model 1002, 2 mm.

Bestek model 1002 komt u veel tegen in ziekenhuizen, bejaarden- en verpleeghuizen, de Horeca en bedrijfsrestaurants en is gemaakt uit vaatwasmachinebestendig Chroomstaal 18/0. Bij de gesmede messen is molybdeen en vanadium toegevoegd aan de legering om het bestek nog beter te beschermen tegen corrosie. De heften of stelen van het bestek zijn voorzien van een licht matte finishing, de rest is hoogglans gepolijst. Hetgeen U bestelt wordt niet bepaald door de samenstelling van besteksets. U kunt bij Jos ten Berg per onderdeel, b.v. tafellepels bestellen met een verpakkingseenheid van 12 stuks.

Onderdelen van model 1002

Tefellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel, gebaksvorkje, gebaksschep, cocktaillepel, sorbetlepel, fruitmesje, aardappellepel, soeplepel, vismes, vis vork, vleestrancheermes, vleestrancheervork, vistrancheermes en vistrancheervork. De bestekserie Model 1002 is van roestvrij chroomstaal 18/0 (magnetisch) en is geschikt om voor de magneetsorteerder van vaatafwas-systemen.

Bezoek ook eens onze webpage hotelporselein of serviezen. Servies van hotelporselein omvat samen met o.a. tafelartikelen, keukenartikelen, dienbladen, glaswerk,  grootkeuken apparatuur, maaltijddistributie en bestek het zeer complete programma van Jos ten Berg. 

Bestek model 1002 kopen

Heeft u nog vragen over de verschillende goedkope bestek lijnen, neem dan contact met ons op. Wij ontvangen u graag in ons Experience Center in het midden van het land te Nieuwegein. Onze interne en accountmanagers helpen u graag verder. Wordt u liever bezocht, dan staan onze externe accountmanagers tot uw beschikking. Contact en bereikbaarheid.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.