Rome 18/10 - 3 mm

349681

Bestek Amefa Rome 

Het bestek model Amefa Rome heeft een mooie ronde lijn en ligt daardoor prettig in de hand. Het bestek Rome is van roestvrijstaal 18/10 kwaliteit. Daarmee behoort tot een van de topmodellen bestek van Amefa, In dit model zit een verrassend (rond) design verwerkt.  Het resultaat is een modern en extravagant model dat een echte aanwinst is voor de gedekte tafel in de Horeca. Ook in de (bedrijfs-) restaurants is model Inspiration een verrijking van de moderne sfeer die u uit wilt dragen.

De bestekserie Rome is geschikt voor de vaatwasmachine. 

Kwaliteit Amefa Rome

Model Amefa Rome van edelstaal 18/10 is tot in de finesse afgewerkt. Evenals bij model Resistance en Eternity en model 18/10 zijn de tafelmessen zorgvuldig gesmeed en voorzien van een messcherpe snede met kartelrand, die naar de andere zijde van het lemmet doorloopt. Hard en scherp zullen deze messen u jarenlang van dienst zijn. Roestvrijstaal 18/10 met dikte van maar liefst 3 mm. Hooggepolijst. Vaatwasmachinebestendig. 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten. Levering uit voorraad.

Amefa Rome zeer compleet

Amefa Rome is een zeer compleet bestek dat u direct online kunt kopen

U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies, uw bestelling plaatsen of voor het beantwoorden van vragen. Indien u meer informatie wenst over bestek, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.