Gastro Organic Stoneware - inspired by Ron Blaauw

GASTRO by Ron Blaauw - Black Collection
GASTRO by Ron Blaauw - Black Collection
GASTRO by Ron Blaauw - Grey/Blue Collection
GASTRO by Ron Blaauw - Grey/Blue Collection
GASTRO by Ron Blaauw - Seablue Collection
GASTRO by Ron Blaauw - Seablue Collection

Gastro Organic Stoneware by Ron Blaauw

Uw restaurant, bistro of brasserie dezelfde uitstraling geven als dat van een sterrenrestaurant? Dat kan nu met het Gastro Organic Stoneware by Ron Blaauw servies. Het stoneware servies wat ontwikkeld is vanuit een samenwerking tussen ontwerpstudio Mieke Cuppen, Meesterkok Ron Blaauw en Jos ten Berg.

Meesterkok Ron Blaauw

Meesterkok Ron Blaauw creëert met Gastro Organic Stoneware by Ron Blaauw een stijlvol servies dat passie en liefde uitstraalt voor koken en dat vooral ook anders durft te zijn. Gastro servies prikkelt de zintuigen, smaak en creativiteit. De organische vorm en natuurlijke uitstraling maakt Gastro stoneware de perfecte keuze voor elke exclusieve gastronomische belevenis!

Organic Stoneware

Gastro stoneware is vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen, waardoor het keramiek zich steeds op unieke wijze organisch vormt. Dit maakt het GASTRO servies écht Organic Stoneware! 100% Organic en tevens 100% geschikt voor de vaatwasser of magnetron, dat maakt Gastro Stoneware het geschikte servies voor u.

Vier! Beschikbare kleuren

Gastro Stoneware is verkrijgbaar in een viertal tijdloze en moderne kleuren. Wilt u uw gedekte tafel in één strakke kleur of gaat u ervoor om de beschikbare kleuren te combineren? Kijk snel wat er het beste past bij uw wens. Combineert u de White Collection met de Black Collection met of is Seablue dé kleur voor u?

Stijlvol combineren

Combineer het stijlvolle Gastro servies met een van onze mooie besteklijnen en maak uw gedekte tafel echt helemaal af. Het Gastro Organic Stoneware keramiek matcht bijvoorbeeld volledige met het elegante bestek model Inspiration. Bestek model Inspiration is een zeer complete besteklijn en net als het Gastro servies uit voorraad leverbaar.

Laat u inspireren!

Wilt u graag het prachtige Gastro Stoneware in het echt bewonderen? U bent van harte welkom in ons Experience Center in het midden van het land. Wenst u een sample te ontvangen om het vooraf van dichtbij te bekijken, ook dat behoort tot de mogelijkheid. Ook kunt u contact met ons opnemen. Onze interne accountmanagers helpen u graag verder. Wordt u liever bezocht, dan staan onze externe accountmanagers tot uw beschikking. Contact en bereikbaarheid.