Circular & Co duurzaam

353836

Circular & Co reusable koffiebekers

Op zoek naar een duurzame en stijlvolle manier om te genieten van uw favoriete drankjes? Circular & Co biedt de perfecte oplossing met hun innovatieve herbruikbare koffiebekers, ontworpen met aandacht voor het milieu. Dat doen ze door het verminderen van wegwerpafval en het stimuleren van een duurzame keuze. Samen werken we aan groenere wereld voor iedereen!

Circular Cup jarenlang genieten

De Circular Cups van Circular & Co zijn niet zomaar herbruikbaar; ze zijn ontworpen om meer dan 10 jaar lang mee te gaan. Met de Circular Cup kan u dus jaren lang genieten van warme en koude dranken. Ze zijn gemaakt van 100% gerecyclede koffiebekers. Geniet met de 360 graden drinkdop van uw koffie, thee, smoothies of water zonder schuldgevoel, wetende dat u bijdraagt aan een circulaire economie en groene wereld. 

Stijlvol en Veelzijdig

Of u nu een strakke of kleurrijke uitstraling wilt, Circular & Co heeft het. Circular & Co heeft een assortiment herbruikbare koffiebekers dat aan al uw stijlwensen voldoet. Kies uit een grootte collectie aan maten en kleuren die bij uw huisstijl passen. Deze koffiebekers zijn perfect voor onderweg, in de auto of op kantoor.

Gemakkelijk in Gebruik en Onderhoud

De herbruikbare koffiebekers van Circular & Co zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn lekvrij, gemakkelijk te openen en te sluiten, en passen moeiteloos in de meeste bekerhouders. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken. Geen verspilde tijd of moeite. En als kers op de taart heeft de Circular Cup een 360 graden drinkdop voor optimaal genieten.

Circular & Co bekers kopen

Bent u op zoek naar andere Circular & Co bekers of wilt u meer weten over de reusable bekers. Neem dan contact op via info@jostenberg.nl of bel naar het telefoonnummer +31 (0)30 - 288 84 24. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies!

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.