Grootkeuken

Van ontwerp... tot realisatie! Jos ten Berg B.V. is graag dé partner voor uw grootkeuken-projecten! Jos ten Berg B.V. streeft altijd naar het creëren van grootkeuken-oplossingen die een meerwaarde bieden voor de belevenis van uw toekomstige gasten en bediening. U wilt tenslotte dat zij uw enthousiasme delen. Of het nu gaat om de realisatie van een nieuw grootkeukenproject of de aanpassing van een bestaand:

  • (Bedrijfs)restaurant
  • koffiecorner
  • pantry
  • spoelkeuken
  • of totaalconcept, 

Jos ten Berg B.V. denkt graag met u mee over het ontwerp, inrichting, apparatuur (aanschaf, service & onderhoud), advies en begeleiding van uw grootkeukenproject . Jos ten Berg B.V. vertaalt uw wensen in doelgerichte, betrouwbare en kostenefficiënte producten en oplossingen met een hoog rendement. Ook bij aanschaf en advies van grootkeuken apparatuur (meer info: service & storingen), periodiek onderhoud middels een onderhoudscontract voor een maximaal rendement en grootkeukenmateriaal (tafel- & keukenartikelen) zijn wij u graag van dienst. 

 

Onze referenties & projecten

Benieuwd wat Jos ten Berg B.V. voor uw grootkeukenproject kan betekenen? Laat u inspireren en bekijk onze projecten en referenties.

 

Professionele keukenapparatuur

Bij onze aanpak houden wij altijd rekening met de laatste technische eisen, verwachte bezettingsgraad, benodigde capaciteit, routing en eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Ook kunnen wij u een vakkundig advies geven over professionele grootkeuken apparatuur.

 

Grootkeuken ontwerp

Middels nauwkeurige 3D visuals zijn wij in staat om u een zo realistisch mogelijk inzicht te geven van uw project.

 

Koffiecorner concepten op maat!

Bij het ontwerp van een koffiecorner streeft Jos ten Berg B.V. naar de voor u geldende best passende inrichting waarin zowel gemak, bediening en presentatie optimaal tot hun recht komen. Vaak is de oppervlakte voor een koffiecorner beperkt en wilt u de ruimte optimaal benutten om de meest ideale werkomgeving voor uw medewerkers te creëren. Door onze jarenlange ervaring en kennis is Jos ten Berg de partner voor inventieve oplossingen en maatwerk. Ook voor advies, apparatuur en begeleiding van uw complete grootkeukenproject, van ontwerp... tot realisatie staan wij voor u klaar.