Model 2374 - 18/0 - 2 mm

349627

Bestek 2374, 2 mm.

Bestek 2374, is van oudsher het meest verkochte model in ziekenhuizen, bejaarden- en verpleeghuizen, de Horeca en bedrijfsrestaurants en is gemaakt uit vaatwasmachinebestendig Roestvrijstaal 18/0. Molybdeen en vanadium zijn aan de legering toegevoegd om het bestek nog beter te beschermen tegen corrosie. De heften van het bestek zijn voorzien van een licht matte finishing, de rest is hoogglans gepolijst.

Onderdelen van bestek 2374

Tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel, theelepel, gebaksvorkje, gebaksschep, aardappellepel, sauslepel en vismes. De bestekserie Model 2374, is van roestvrij chroomstaal 18/0 (magnetisch) en is geschikt om voor de magneetsorteerder van vaatafwas-systemen.

Alternatieve modellen voor bestek 2374

Bekijkt u ook eens onze recentere modellen, leverbaar uit voorraad en tegen zeer concurrerende prijzen. Gaat u voor de goedkoopste prijs? Neem dan model 001 in overweging. Bent u op zoek naar een fraai gestileerd model met een perfecte hoogglans polishing dan is bestek Resistance gegarandeerd uw beste keuze. Model Eternity brengt u nog een stapje verder. Dit model met zilverachtige uitstraling past bij elke moderne of klassieke tafel. U kunt ook kiezen voor model Amefa Metropole zwart en uw gasten niet alleen verrassen maar ook verbazen.

Bestel Horeca bestek model 2374 bij Jos ten Berg

Aarzel niet om model 2374 bij Jos ten Berg te bestellen. U kunt dit snel een eenvoudig via deze website. U bent verzekerd van een snelle levering en uitstekende garantie. Wij ontvangen u graag in ons Experience Center in het midden van het land te Nieuwegein. Onze interne en accountmanagers helpen u graag verder. Wordt u liever bezocht, dan staan onze externe accountmanagers tot uw beschikking. Contact en bereikbaarheid.