Nobel Extra Durable

Nobel Extra Durable - Inspiration
Nobel Extra Durable - Inspiration
Nobel Extra Durable - Retro
Nobel Extra Durable - Retro
Zoekt u een hoogwaardig en stijlvol servies? Ga dan voor het Nobel Extra Durable hotelporselein. Dit model kenmerkt zich door zijn stevigheid vanwege de toevoeging van aluminium in het porselein (Vitreous porselein). Nobel porselein is uitgevoerd in een tijdloze moderne 'Off White' kleur waardoor elke gedekte tafel de uitstraling heeft van een hoogwaardig restaurant.

Gunstige prijsstelling

Een korte supply chain zorgt ervoor dat Jos ten Berg het Nobel Extra Durable hotelporselein aan kan bieden tegen zeer interessante prijzen. Daarnaast kunnen wij u een naleverbaarheid garanderen van zeker 10 jaar.

Vitreous porselein

Vitreous porselein is de Engelse benaming voor Veldspaatporselein. In deze super sterke kwaliteit is ons model Nobel Extra Durable en Nobel Bits & Bites verkrijgbaar. Dit model kenmerkt zich door zijn stevigheid vanwege de toevoeging van aluminium in het porselein. Tevens heeft dit model een unieke kleur wat "off white" genoemd wordt.

Sterk en vaatwasmachine bestendig

Het Nobel Extra Durable servies is gemaakt van Vitreous porselein dat ijzersterk en vaatwasmachinebestendig is. Deze serie is vanwege zijn krasvaste eigenschappen en top kwaliteit zeer geschikt voor gebruik in de horeca, bedrijfscatering en zorg. Nobel Extra Durable is geschikt voor gebruik in de oven en magnetron.

Complete serviesset

Vanwege het zeer ruime aanbod in items kunt u zelf uw complete serviesset samenstellen. Het servies heeft een ruim aanbod van borden, kommen, schalen, kopjes en schotels. Indien u zoekt naar een uitbreiding buiten deze serie is het servies, gezien de neutrale 'Off White" kleur, uitstekend te combineren met ons Nova Saturno Nature.

Bone China

Zoekt u iets chiquer? In een chique gevormde slanke en dunne uitvoering is Nobel Fine Bone China leverbaar. Bone China onderscheidt zich van hard- en vitreous porselein door 45% toevoeging van gemalen beenderas (Calciumfosfaat) in de grondstof. Hierdoor is Bone China sterker dan hard- en vitreous porselein, waardoor het ook in dunnere uitvoering uitstekend toepasbaar is bij professioneel gebruik. Nobel Fine Bone China heeft een licht "off white" tint en de body is zeer transparant.