Serax bestek

Array
Serax Pure by Pascale Naessens 18/10
Array
Serax Heii by Marcel Wolterinck - 18/10
Array
Serax La Nouvelle Table by Merci - 18/10
Array
Serax Passe-Partout By Vincent Van Duysen - 18/10
Array
Serax Surface by Sergio Herman 18/10 - 3.5 mm
Array
Serax Base by Piet Boon - 18/10
Array
Serax Sastrugi By Nedda - 18/10
Array
Serax Mix By Merci - 18/10
Array
Serax Take Time By The Boxy's - 18/10

Serax bestek

Serax bestaat al 30 jaar lang en is gehuisvest in België. Serax werkt met enthousiaste en gepassioneerde ontwerpers die vanuit alle hoeken van de wereld komen. Het bestek van Serax is te vinden in meerdere restaurants verspreid over de wereld. Serax is een familiebedrijf met veel ervaren medewerkers op het gebied van design en tafelgerei. Ze werken met veel passie aan alle nieuwe ontwerpen voor hun unieke collecties. Wilt u meer weten over de geschiedenis van Serax klik dan hier.


Serax kwaliteit en design

Serax en haar ontwerpers besteden veel tijd en passie aan het ontwerpen van hun nieuwe collecties. Elke ontwerper komt zo met zijn of haar eigen ideeën en zorgt ervoor dat het idee zo goed mogelijk wordt vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat elke collectie die wordt gemaakt uniek is. Op deze manier heeft Serax al meerdere horeca instellingen weten te overtuigen van hun unieke bestek ontwerpen. 
Serax bestek heeft een hoge kwaliteit en is daardoor optimaal om te gebruiken in de horeca. Het bestek gaat lang mee en is geschikt voor de vaatwasmachine. 


Serax assortiment 

Jos Ten Berg heeft een ruim assortiment aan Serax bestek zoals: tafelvorken, tafelmessen, tafellepels, koffielepels, gebaksvorkjes en nog veel meer! Naast het Serax bestek hebben wij ook een andere selectie aan Serax producten, zoals: servies, koppen & schotels, pannen. Klik hier voor ons complete Serax assortiment.


Serax bestek kopen

Heeft u interesse in één of meerde unieke ontwerpen van Serax bestek. Of heeft u nog een vraag en wilt u advies krijgen van een van onze adviseurs. Neem dan contact met ons op en dan zullen wij u zo goed mogelijk verder helpen.