Serax Surface by Sergio Herman 18/10 - 3.5 mm

Surface Sergio Herman

"De vorm van model Surface Sergio Herman is gebaseerd op het klassieke Franse bestekmodel waar hij 25 jaar mee gewerkt heeft in restaurant ‘Oud Sluis’ en dat hij tevens gekozen heeft voor v restaurant ‘Pure C’ en ‘The Jane’. Waarom zou je iets veranderen dat vrijwel perfect is? Hij is dan ook heel erg trots op het bestek van de Surface Collectie, omdat hij de overtuiging heeft dat het een antwoord biedt op de nadelen van het bekende horecazilver.

Kwaliteit Surface 

De stonewash afwerking geeft het model Surface by Sergio Herman de hedendaagse uitstraling en maakt het uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Alle ingrediënten voor ‘eten in stijl’ zijn reeds aanwezig!" De legering bestaat uit roesvrijstaal 18/10 met een dikte van 3,5 mm.

Leverbare onderdelen Surface by Sergio Herman

Het model Surface by Sergio Herman is een zeer origineel complete besteklijn. Leverbaar zijn tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel en de volgende artikelen met houten heft; steakmes, koksmes, officemesje en botermesje. Tevens is in deze lijn een houten bestekbakje voor thee- en koffielepels opgenomen.

Behalve Serax Surface nog een andere optie bekijken?

Model Elisabeth van Amefa is vormgegeven naar het al generaties lang het meest geliefde model Haags Lofje in tafelzilver. In de moderne professionele Horeca is het gebruik van zilver naar de achtergrond verschoven en wordt nu gekozen voor de praktische uitvoering roestvrijstaal 18/10.

Serax Surface by Sergio Herman kopen

Graag nodigen wij u uit op ons Experience Center te Nieuwegein om kennis te maken en u te laten inspireren met dit fantastische model. Wilt u liever bezocht worden door een accountmanager, dan vernemen wij dat graag. Voor telefonisch contact of een aanbieding en monsterzending dan kunt u terecht op de website Contact & Bereikbaarheid.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.