BonBistro servies

Cirro Beige - BonBistro
Cirro Beige - BonBistro
Cirro Donkerblauw - BonBistro
Cirro Donkerblauw - BonBistro
Cirro Groen - BonBistro
Cirro Groen - BonBistro
Cirro Wit - BonBistro
Cirro Wit - BonBistro
Pila Beige - BonBistro
Pila Beige - BonBistro
Pila Donkerblauw - BonBistro
Pila Donkerblauw - BonBistro
Pila Groen - BonBistro
Pila Groen - BonBistro

BonBistro servies

BonBistro servies staat voor elegantie en kwaliteit. BonBistro biedt een breed assortiment aan serviesgoed dat uw gerechten een echte eyecatcher maakt. De gehele servieslijn van BonBistro is goed met elkaar te combineren waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt.

Verschillende BonBistro lijnen 

BonBistro heeft twee verschillende lijnen met beide meerdere kleuren. Dit zorgt voor een breed assortiment om uit te kiezen en te combineren. De twee lijnen zijn Cirro en Pila. Cirro heeft 4 prachtige kleuren welke zowel los als samen te gebruiken zijn: beige, donkerblauw, groen & wit. Pila kent 3 kleuren beige, donkerblauw & groen deze kleuren zijn ook goed te combineren en zorgen voor een mooie presentatie.

Variatie voor elke gelegenheid

Of u nu een formeel diner organiseert of gewoon een gezellige borrel, BonBistro servies heeft voor elke gelegenheid de perfecte keuze. U kunt uw tafeldecoratie afstemmen op de sfeer die u wilt creëren. Combineer de verschillende kleuren en collecties om te zorgen voor de juiste beleving. Dit maakt het servies een veelzijdige optie die geschikt is voor allerlei gelegenheden. 

BonBistro kwaliteit

BonBistro servies wordt gemaakt van hoogwaardig en duurzaam porselein. Het servies van BonBistro wordt gedoopt in een reactieve glazuur waardoor elk artikel uniek is. De kleuren op de foto's kunnen dus ook iets afwijken van de kleur die u besteld. Dit unieke karakter voegt een vleugje exclusiviteit toe aan uw tafelsetting. De subtiele variaties in kleur en textuur maken elk stuk servies in de BonBistro collectie tot een kunstwerk op zich en dragen bij aan de algehele charme van uw gedekte tafel.

Daarnaast is BonBistro servies ontworpen met oog voor functionaliteit. Het is vaatwasbestendig en kan gemakkelijk dagelijks worden gebruikt.

BonBistro kopen

Heeft u interesse in het servies van BonBistro? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom of bestel online. U kunt ons bereiken via info@jostenberg.nl of via het nummer +31 (0)30 288 84 24.

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.