FORMA

FORMA Urban Doro
FORMA Urban Doro
FORMA Urban Lily
FORMA Urban Lily

FORMA servies

FORMA is onze nieuwste stoneware collectie. Het servies wordt 1 keer gebakken bij een hoge temperatuur (1170ºC), dat zorgt voor een duurzaam en sterk resultaat. Daardoor is FORMA geschikt voor de professionele (horeca)markt zoals restaurants, hotels, bar/cafés maar ook voor zorginstellingen, ziekenhuizen en kleinschalig wonen locaties. Elk item heeft een unieke uitstraling, is vaatwasserbestendig en is geschikt voor de oven & magnetron.  

FORMA Urban Doro & Lily

FORMA is leverbaar in 2 kleuren, dat zijn Urban Doro & Urban Lily. Doro heeft een mooie groen/bruine kleur welke zorgt voor een stijlvolle look. Lily is voorzien van een witte/cream kleur met een bruin randje, dat zorgt voor een frisse en moderne uitstaling.

Veras uw gasten door de 2 kleuren met elkaar te combineren!

Duurzaam productieproces

De materialen en de verpakkingen voor het servies komen van lokale leveranciers. De decors worden aangebracht met behulp van Digital Printing en daardoor is het energieverbruik een stuk verminderd. Het decor wordt met deze nieuwe techniek eerder aangebracht en daardoor hoeven de items maar 1x in de oven. Daarnaast is de fabriek voorzien van zonnepanelen en daarmee wordt het complete energieverbruik opgewekt.  

FORMA servies kopen

Wilt u mee informatie over het FORMA servies of wilt u de items een keer komen bekijken in onze showroom?  Neem dan contact met ons op via Contact en bereikbaarheid. Voor een bezoek aan onze showroom hoeft u geen afspraak te maken. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder!