Bestek

Array
GRADESº bestek by Joris Bijdendijk 18/10
Array
Resistance 18/10 - 3 mm
Array
Inspiration 18/10 - 5 mm
Array
Model 001 - 18/0 - 2 mm
Array
Eternity 18/10 - 5 mm
Array
Model 1690 - 18/0 - 2 mm
Array
Model 2374 - 18/0 - 2 mm
Array
Antraciet 18/10 - 3.5 mm
Array
Model 1810 - 3 mm
Array
Model 900 - 18/0 - 2 mm
Array
Amefa bestek
Array
Sola bestek
Array
Serax bestek
Array
F2D bestek
Array
Steakmessen 'Laguiole' Style de Vie
Array
Kaasmessen 'Laguiole' Style de Vie
Array
Atlantic - 18/0 - 2.5 mm
Array
Model 1002 - 18/0 - 2 mm
Array
Solex Elisabeth 18/10
Array
Mepra Vintage 18/10
Array
Solex Karina - 18/10
Array
Rome 18/10 - 3 mm
Array
Gero DF 500 - 18/0 - 2.5 mm
Array
Ergonomisch bestek - Amefa Vitility
Array
Ergonomisch bestek junior - Caring
Array
Kinderbestek - Handi-Grip
Array
Ergonomisch Softline Bestek

Bestek bij  Jos ten Berg

Jos ten Berg levert een zeer compleet programma professioneel Horeca bestek en bestek voor catering, bedrijfscatering, kantoor, restaurants, ziekenhuizen, bejaarden -en verpleeghuizen.

Historie bestek specialist Jos ten Berg

Bijna 185 jaar geleden begon het familiebedrijf in Utrecht met de ambachtelijk productie van koksmessen. Door de tijd heen werd er van productie overgeschakeld naar handel in o.a. bestek en andere professionele tafelartikelen.

Tegenwoordig betrekt Jos ten Berg wereldwijd haar bestekken direct van fabrikanten, die worden geselecteerd op topkwaliteit, superieure afwerking en goede arbeidsomstandigheden. De weg tussen fabrikant en aanbieder kan daarmee niet korter en hierdoor profiteert u van een zeer aantrekkelijke prijs.

Welk model Horeca bestek past bij uw organisatie?

Een goede keuze is vooral een creatieve keuzecombinatie van ‘Feel & Touch’, stijl en smaak. Koop online onder de hoofdcategorie bestek. Voor de echte ‘Feel & Touch’ bent u van harte welkom in ons Experience Center te Nieuwegein.

U kunt hier met succes slagen door de uitgebreide keuze, het bestek in uw handen te houden, het te combineren met leuk on-gedecoreerd of gedecoreerd porselein en een complete tafel te dekken met servies en tafelaccessoires. Wij maken dan voor het geheel graag een messcherpe aanbieding.

Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies, uw bestelling plaatsen of voor het beantwoorden van vragen.

Indien gewenst zenden wij u ook graag voorbeelden. Bij opdracht of retour zenden wordt het factuurbedrag gecrediteerd. Deze gratis service bieden wij u graag aan.

Kwaliteit van Horeca bestek en garantie

Jos ten Berg biedt bestek aan van de beste kwaliteit en u profiteert daarnaast u nog eens van een garantie van tenminste 10 jaar op materiaal- en productiefouten. Roestvrij talen bestek is qua materiaal te verdelen in twee hoofdcategorieën;

Roestvrijstaal 18/0                 Materiaal 18 % Chroom/ 0 % nikkel

Roestvrijstaal 18/10                Materiaal 18 % Chroom/ 10 % nikkel

Compleet Couvert Horeca bestek

Met couvert wordt in de Horeca bedoelt alle nodige bestekdelen per gast.

Het kan bestaan uit;

Tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, vis vork, vismes, koffielepel, theelepel, gebaksvorkje of taartvorkje, cocktaillepel, botermesje, aardappellepel, groentelepel, sauslepel, saladelepel en saladevork.

Met menulepel, menuvork en menumes wordt vaak het tafelbestek bedoeld.

U heeft een keuze uit o.a. aan Amuselepels- en vorken, goedkope RVS theelepels en koffielepels (€0,21 P.St.) Steakmessen en -vorken, koffielepels met knik, Latte Macchiato lepels etc.

How It’s Made – Horeca Bestek / Cutlery

Bestek gebruiken we dagelijks, toch vraagt u zich wellicht zelden af hoe het nu eigenlijk gemaakt wordt.Wij nemen u mee naar onze Portugese fabrikant voor een korte impressie over het fabricageproces van bestek.

Modellen en fabrikanten Horecabestek

Snijden met een bot mes is een van de grootste ergernissen. Voorkom die ergernis en bestel messen uit de eigen collectie van Jos ten Berg. Deze messen zijn met de grootste zorg gesmeed, waardoor het lemmet zeer hard wordt en daarom nauwelijks slijt en op de snede zeer dun geslepen is. Met hoge precisie wordt vervolgens de kartel of golfsnede aangebracht die doorloopt naar de andere zijde. Deze uitstekende afwerking van de messen zorgen ervoor dat ze scherp blijven. Wilt u scherpe messen, kies dan voor onze modellen Resistance, Inspiration, Eternity of model 18/10. Deze moderne, slanke en hoog afgewerkte modellen zijn van topkwaliteit roestvrijstaal 18/10 en hoog gepolijst en zeer aantrekkelijk geprijsd.

In het Jos ten Berg programma treft u de topmerken voor de Horeca aan zoals Amefa, Mepra, Serax by Sergio Hermann, steakmessen van Laguiole Style de Vie, Bestek Gero Van Kempen en Begeer en Bestek Solex Germany aan.