F2D bestek

F2D Vintage Revive - 18/8
F2D Vintage Revive - 18/8
F2D Vintage Revive goud - 18/8
F2D Vintage Revive goud - 18/8
F2D Vintage Revive zwart - 18/8
F2D Vintage Revive zwart - 18/8
F2D Vintage Helix - 18/10
F2D Vintage Helix - 18/10
F2D Vintage Helix Goud - 18/10
F2D Vintage Helix Goud - 18/10
F2D Vintage Helix Zwart - 18/10
F2D Vintage Helix Zwart - 18/10

F2D bestek

Als je opzoek bent naar het ideale bestek voor een stijlvolle en elegante tafelsetting, dan is F2D (Fine2Dine) bestek de juiste keuze. Dit bestek is zowel kwalitatief hoogstaand als mooi voor het oog en zal je eetbelevenis naar een hoger niveau tillen.

Het bestek is ontworpen met oog voor vakmanschap en detail, en dat kan je terugzien in de perfecte balans en prachtige afwerking. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat het bestek comfortabel in de hand ligt en dat je er moeiteloos mee kunt eten.

Naast dat het bestek van F2D mooi en functioneel is, is het ook nog eens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. F2D bestek is vervaardigd uit roestvrijstaal (18/8) en is bestand tegen corrosie en krassen, tevens kan het bestek in de vaatwasser worden gereinigd. Zo blijft je bestek er jarenlang als nieuw uitzien.

F2D Vintage Revive

F2D Vintage Revive is een prachtige collectie bestek die een vleugje nostalgie toevoegt aan iedere tafel. Het bestek combineert moderne materialen en vakmanschap met een vintage design uit het verleden wat resulteert in een unieke en elegante uitstraling.

De Vintage Revive collectie bestaat uit verschillende sets van messen, vorken, lepels en dessertbestek die elk verkrijgbaar zijn in de volgende uitvoeringen; roestvrijstaal, zwart en goud.

Vintage Revive bestek is sterk, duurzaam en vaatwasser bestendig. Hierdoor is het uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden.

F2D bestek kopen

Heeft u interesse in één van de ontwerpen van het F2D bestek. Of heeft u een vraag en wilt u die graag stellen aan een van onze adviseurs? Neem gerust contact op met ons en wij zullen u zo goed mogelijk verder helpen.