RAK Porcelain

RAK Porcelain - Karbon
RAK Porcelain - Karbon
RAK Porcelain - Woodart
RAK Porcelain - Woodart

Rak Porcelain

Het Rak porcelain, geeft dankzij het fraaie design en vormgeving, een uiterst stijlvolle presentatie aan uw gedekte tafel in zowel de restaurants als andere horecagelegenheden.

Door de tijdloze vormen kunt u de gerechten nog fraaier presenteren met en op het servies van servies van Rak.

Door de juiste grondstoffen te gebruiken en te voldoen aan de meest strenge kwaliteitsnormen, wordt porcelain van Rak geproduceerd in een zeer degelijke kwaliteit en is het geschikt voor intensief gebruik. 

Jos ten Berg B.V. levert de volgende collecties van het serviesgoed Rak, in verschillende kleuren:

RAK Porcelain Karbon

Wat opvalt aan deze serie Karbon is de mooie diep zwarte kleur, met daarin de spetterende en glanzende finish, waarmee u een nog mooiere presentatie creëert van de mooiste gerechten.

RAK Porcelain Woodart

De serie Rak Woodart bestaat uit borden met een houtmotief en is onder te verdelen in 4 verschillende tinten, ieder met zijn eigen uitstraling en daardoor zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Door de warme uitstraling en het fraaie design, ontstaat de aangename sfeer aan tafel.

Door de warme uitstraling, zijn de series ook onderling goed te combineren en passen ze eigenlijk in iedere restaurant en andere horecagelegenheid. Juist door ook de verschillende kleuren en borden met elkaar te gebruiken, ontstaat de unieke maaltijdbeleving bij u aan tafel.

Rak Porcelain;

  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Magnetronovenbestendig
  • Temperatuurbehoudend
Indien u meer informatie wenst over het Rak Porcelain, neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons Experience Center te Nieuwegein, waar u een gedeelte van dit servies kunt bekijken en onze verkoopadviseurs u desgewenst kunnen adviseren.