HuskeeCup duurzaam

241485

Koppen duurzaam

Huskee heeft een innovatieve, herbruikbare koffiekop gecreëerd die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop meeneemkoffie en wegwerpbekers werken. Voor zowel de koffiedrinker als de café-eigenaar zijn papieren of plastic wegwerpbekers een enorm verspillend onderdeel en dragen ze uiteindelijk bij aan het storten van afval. Laten we ook niet vergeten dat de meeste herbruikbare bekers zelf van plastic zijn gemaakt en uiteindelijk moeten worden weggegooid. HuskeeCup is hier om dat allemaal te veranderen.

De HuskeeCup is ontwikkeld met 3 belangrijke doelen in gedachten:

  • Een product produceren dat duurzaam is en geschikt is voor professioneel gebruik.
  • Een beker produceren dat het innovatieve materiaal en design benadrukt.
  • Een materiaal creëren dat aan het einde van zijn levensduur kan worden gerecycled of hergebruikt op een milieuvriendelijke een efficiënte manier.

Duurzaam geproduceerd

De HuskeeCup wordt voornamelijk gemaakt van gerecyclede koffiebonen schillen, een bijproduct van de koffieverwerking dat anders door telers zou worden weggegooid. Dankzij een slim ontwerp met vinnen vormen deze kafjes samen een beker die beter bestand is tegen schilfers dan keramiek en beter warmte vasthoudt dan glas. Het resultaat is een duurzame en betrouwbare herbruikbare koffiekop, vrij van BPA of andere gevaarlijke chemicaliën. Huskee's gloednieuwe manier van denken heeft lof gekregen onder de Barista Kampioenschappen en de Specialty Coffee Association, dus het zal zeker je ochtendroutine ten goede veranderen.

HuskeeCup in de horeca

Restaurant eigenaren die HuskeeCups hebben geadopteerd, zijn dol op hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn. Bekers zijn er in drie standaardmaten die allemaal precies op een schotel van uniforme grootte passen en met de toevoeging van een universeel deksel onmiddellijk kunnen veranderen in een afhaalbeker. De bekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn zeer Instagram-waardig en passen in de inrichting van elk café. U kunt er zeker van zijn dat Huskee's bekers ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan, dankzij hun stevige ontwerp. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en ook netjes op elk aanrecht of koffiezetapparaat te stapelen.

HuskeeCup voor koffieliefhebbers

Voor de koffiedrinker die op zoek is naar de beste herbruikbare koffiekop in Nederland, biedt HuskeeCup een verscheidenheid aan functies waarmee hij zich onderscheidt van de concurrentie. HuskeeCup is ergonomisch en gemakkelijk vast te pakken, met vinnen die warmte in je drankje houden en weg van je vingers. Deze vinnen helpen ook om cups te drogen met niets meer dan een snelle shake. HuskeeCup wordt geleverd in standaard caféformaten of in een thuisset compleet met schotels voor als je het coffeeshopgevoel naar het comfort van je eetkamer wilt brengen.

Circulaire producten kopen

Kijk ook op Duurzaam voor al onze andere duurzame tafel- en keukenartikelen. Wilt u duurzame artikelen voor in de horeca kopen en kunt u niet direct iets vinden uit onze collectie? Contacteer ons dan en wij zoeken voor u het perfecte duurzame artikel. U kunt ons bereiken via info@jostenberg.nl of via het nummer +31 (0)30 288 84 24.