Hygiëne & HACCP

Hygiëne & HACCP

Hygiëne & HACCP zijn producten die erg belangrijk zijn voor in uw keuken. Daarom hebben wij bij Jos Ten Berg B.V. een breed assortiment samen gesteld aan producten die u goed kan gebruiken om de Hygiëne & HACCP optimaal te beheren in de keuken. 


HACCP betekenis 

De afkorting HACCP staat voor 'Hazard Analysis And Critical Control Points' letterlijk vertaald naar het Nederlands betekent dit 'Gevarenanalyse en Kritische controlepunten in het productieproces. HACCP is ontwikkeld voor het voedselveiligheidssysteem ter bevordering van de voedselveiligheid. Het HACCP is in leven geroepen door de Europese Unie (EU) om zoveel mogelijk veiligheid te krijgen over de voedingsmiddelen en om het daarmee ook meer beheersbaar te maken. Bedrijven mogen het HACCP kenmerk gebruiken als ze zich bezig houden met de bereiding, verwerking, behandeling en het verpakken, vervoeren en distribueren van levensmiddelen. Wil u meer lezen over HACCP klik dan hier.


Het belang van Hygiëne in de keuken

In de bedrijfsrestaurants en in de Horeca is het erg belangrijk om bewust te zijn van alle bacteriën die er leven in de keuken en rondom de keuken. Daarom is het verstandig om hulpmiddelen te gebruiken die u helpen bij het bestrijden van deze bacteriën. Zo kan u met een gerust hard te werk gaan.


Hygiëne & HACCP assortiment 

Jos ten Berg B.V. biedt een ruim HACCP assortiment keukenartikelen. Het programma bestaat o.a. uit Labellord dag labels en stickers, DayMark houdbaarheidsetiketten van DayMark Safety Systems, Allergenen waarschuwingsstickers, HACCP Gastronorm vershoudbakken en kunststof vershouddozen, HACCP snijplanken in diverse kleuren voor de bereiding van alle etenswaren en voedselthermometers. Bekijk hier ons volledige assortiment. 


Hygiëne & HACCP artikelen kopen

Heeft u interesse in één van onze producten of heeft u nog een vraag neem dan contact met ons op en dan helpen wij u verder. U kunt ook in onze showroom langskomen om het assortiment te bekijken en u te laten informeren door één van onze adviseurs.