Costa Nova - Pacifica

Costa Nova - Pacifica 'Marshmallow'
Costa Nova - Pacifica 'Marshmallow'
Costa Nova - Pacifica 'Cayenne'
Costa Nova - Pacifica 'Cayenne'
Costa Nova - Pacifica 'Artichoke'
Costa Nova - Pacifica 'Artichoke'
Costa Nova - Pacifica 'Vanilla'
Costa Nova - Pacifica 'Vanilla'
Costa Nova - Pacifica 'Seed Grey'
Costa Nova - Pacifica 'Seed Grey'
Costa Nova - Pacifica 'Salted'
Costa Nova - Pacifica 'Salted'
Costa Nova - Pacifica 'Oyster'
Costa Nova - Pacifica 'Oyster'
Costa Nova - Pacifica 'Chestnut'
Costa Nova - Pacifica 'Chestnut'

Costa Nova Pacifica Servies

Ontdek het prachtige Costa Nova Pacifica servies perfect voor elke tafelsetting. Dit duurzame servies is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft meerdere kleuren. Het Pacifica servies heeft een uitgebreid assortiment aan essentiële items zoals dinerborden, kommen, koppen en nog meer.

Verschillende kleuren

Costa Nova Pacifica kent 9 prachtige kleuren Marshmellow, Cayenne, Artichoke, Vanilla, Seed grey, Blueberry, Salted, Oyster en Chestnut. Alle kleuren zijn goed met elkaar te combineren. Daarnaast is Pacifica geschikt voor verschillende soorten gerechten en blijven de items voor lange tijd mooi.

Duurzame Ecogres

In de duurzame collecties zijn verschillende grondstoffen gebruikt zoals kurk, hout en leer. De keuze voor deze materialen weerspiegelt het idee om elegante en unieke producten voort te brengen met respect voor het milieu. Op basis hiervan heeft Costa Nova een nieuwe grondstof ontwikkeld, waarbij restanten, bijproducten en beglazing afkomstig van het eigen productieproces en andere benodigdheden worden gewonnen, hergebruikt en gerecycled. Deze grondstof heet Ecogres®, een vernieuwde keramische pasta, die 100% ecologisch is en gemaakt is van gerecyclede materialen.

Professionele kwaliteit

Alle onderdelen van het Pacifica servies zijn ontwikkeld voor de professionele (horeca)markt zoals restaurants, hotels, bar/cafés maar ook voor zorginstellingen, ziekenhuizen en kleinschalig wonen locaties. Alle onderdelen zijn vaatspoelmachine bestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron.

Costa Nova Servies

Onder het merk Costa Nova verkopen wij nog meer series zoals Ambar, Coastland, Lagoa eco gres en Plano. De serviescollecties van Costa Nova zijn heel divers, waardoor er altijd een serie is die aansluit bij uw wensen. De Ambar serviescollectie heeft mooie organische vormen en dat maakt deze lijn uniek. Daarnaast maakt u met Plano een duurzame keuze. Dit was de eerste gerecyclede collectie van Costa Nova en onderscheid zich door de strakke en sterke look.

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.