Nova Ocean

Nova Ocean Wit
Nova Ocean Wit
Nova Ocean Ivoor
Nova Ocean Ivoor
Nova Ocean Wit - Egypto Blue
Nova Ocean Wit - Egypto Blue

Porselein Ocean

Hotelporselein Nova, model Ocean. Geproduceerd in de kwaliteit van Hardporselein. Porselein Ocean, een servieslijn binnen het Nova Hotelporselein, in strakke en chique vormgeving en uitstraling. Leverbaar in diverse kleuren en decoraties.

Ocean

Het model Ocean bestaat uit vooral diverse (stapelbare) vormen. Stapelbare (soep)koppen en schotels, borden met de fraaie brede randen waardoor de borden goed stapelbaar zijn. Uitgebreid met coupe borden zonder die (stapel) randen, waardoor deze een luxere uitstraling krijgen. Maar ook koffiebekers met oor, melkbekers met en zonder oor en saladeschalen, maken deze serie heel veelzijdig. Hierdoor is deze uitgebreide servieslijn geschikt voor zowel de (zorg) instellingen, de traditionele horeca, kerkelijk centrums, buurt en dorpshuizen etc. Dus een traditionele servieslijn, die voor vele doelgroepen geschikt is.

Porselein Ocean in wit en ivoorkleurig glazuur is standaard uit voorraad leverbaar. Daarnaast levert Jos ten Berg dit model ook in diverse kleuren en decoraties op bestelling. Het hotelporselein Ocean is tevens te voorzien in uw eigen huisstijl en gepersonaliseerd geheel naar uw eigen wens en stijl.


Nova Hotelporselein

Nova Hotelporselein in de kwaliteit van hardporselein, maatschappelijk verantwoord geproduceerd onder het NovaEco label. Het merk Nova maakt deel uit van het leveringsprogramma hotelporselein. Tevens biedt Jos ten Berg B.V. u de mogelijkheid om uw vignet/logo op het porselein aan te brengen. Uw vignet/logo zal onderglazuur worden aangebracht, waardoor deze magnetronovenbestendig en vaatspoelmachinebestendig is. Maar hierdoor ook beter bestand tegen de moderne reinigingsmiddelen die in de vaatspoelmachine gebruikt worden.

Nova Ocean kopen

De grondstoffen van porselein en het samenstellen van de porseleingrondstof Nova hardporselein. De drie bestanddelen van het (hard-)hotelporselein zijn kaolien, veldspaat en kwarts. Kwarts en veldspaat maken elk 25% van de porseleinmassa uit, kaolien 50%.

U bent van harte welkom in ons Experience Center te Nieuwegein om dit servies te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn graag bereid u te adviseren over de vele mogelijkheden.