Emile Henry

Emile Henry - Bolon
Emile Henry - Bolon
Emile Henry - Rectron
Emile Henry - Rectron
Emile Henry - Welcome
Emile Henry - Welcome

Emile Henry

Emile Henry is een kwalitatief hoogstaand serviesmerk met een lange geschiedenis dat bekend staat om zijn vakmanschap. Al meer dan 170 jaar produceert dit Franse serviesmerk handgemaakt aardewerk. Emile Henry is een van de weinige die het traditionele handwerk combineren met de modernste technologie om servies te maken dat niet alleen mooi is om naar te kijken maar ook nog eens praktisch en functioneel is. Om deze reden is het merk ook al jaren lang geliefd bij chef-koks en kookliefhebbers over de hele wereld.

Emile Henry servies

Emile Henry servies is gemaakt van natuurlijke materialen zoals aardewerk, zand en klei. Het is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om de ideale balans te vinden tussen functionaliteit en schoonheid. Het servies is verkrijgbaar in een breed scala aan designs en kleuren, waardoor het geschikt is voor elke stijl en gelegenheid. Bovendien is het servies vaatwasser bestendig, waardoor het eenvoudig en moeiteloos te onderhouden is.

Emile Henry schalen

Emile Henry schalen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in ovens, magnetrons, vriezers en zelfs barbecues. De schalen zijn bestand tegen extreme temperatuurswisselingen, waardoor ze goed bestand zijn tegen hitte en kou en kunnen ze meervoudig gebruikt worden. De schalen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en zijn zo een stijlvolle en functionele toevoeging aan iedere keuken en eettafel.

Emile Henry Welcome

Het Emile Henry Welcome servies is gemaakt van Flame-keramiek, een unieke technologie die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt en langdurig zijn warmte behoudt. Dit maakt deze lijn uitermate geschikt voor het serveren van warme gerechten zoals stoofschotels, lasagne en gratins.

Emily Henry bij Jos ten Berg

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij staan graag voor u klaar, evenals de koffie, voor een bezoek aan ons Experience Center te Nieuwegein. Mocht langskomen nou niet lukken dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen (contact en bereikbaarheid). Voor een bezoek aan ons Experience Center hoeft u geen afspraak te maken.