Snijplanken

305058

Horeca snijplanken Pro-Cooking duurzaam en van de beste kwaliteit

Jos ten Berg levert Horeca snijplanken en snijplankhouders van de beste kwaliteit het programma omvat snijplanken van hout, bamboe, eiken en kunststof. De letters HMHDPE staan bij kunststof Horeca snijplanken voor High Monoculair High Density Polythyleen. Kies dus nooit voor kunststof Horeca snijplanken waarop LDPE (Low Density Polyethyleen) of geen aanduiding staat. High Density HM - HDPE snijplanken en snijplanken sets zijn belastbaar tot een temperatuur van 90 graden Celsius en dat is een voorwaarde om ze probleemloos in een professionele Horeca keuken te kunnen gebruiken.

Wilt u meer weten over Polyetheen of polyethyleen dan treft u de informatie aan in het volgende artikel op Wikipedia.

Horeca snijplank Pro-Cooking en recyclebaar

Bovendien is de  HM - HDPE Horeca snijplank duurzaam en goed recyclebaar en LDPE niet. De recyclebare HMHPHD snijplank zijn daarom voorzien van de materiaalcode 


Snijplanken Pro-Cooking en hygiëne

De professionele Horeca snijplanken van Jos ten Berg bieden u als kwaliteitsproduct een perfect snijmedium om uw producten hygiënisch te bewerken. Dit is met name het gevolg van de hoge dichtheid van het materiaal. Na gebruik direct afspoelen en reinigen met heet water is voldoende.

Horeca snijplank kleuren

Horeca snijplank kleuren. Horecabedrijven, instellingen en de bedrijfsrestaurants, die met voedsel werken, moeten voldoen aan de wetten voor voedselveiligheid. In de laatste Hygiëne Code staat vermeld hoe je de hygiëne moet bewaken. Snijplank kleuren en betekenis volgens het HACCP-protocol.

In professionele keukens, zoals die in Horecarestaurants, Bedrijfsrestaurants en de instellingenkeukens worden gekleurde snijplanken van polyethyleen of HMHDPE gebruikt. De kleur geeft dan aan waar de snijplank voor mag worden gebruikt. Die kleuren staan vast in de HACCP-normen: 
Rood voor rauw vlees
Blauw voor vis, schaal- en schelpdieren
Groen voor groenten en fruit
Geel voor gevogelte
Bruin voor gebraden vlees en worst
Wit voor kaas en brood

De bedoeling van dit systeem is om kruisbesmetting en -verontreiniging te voorkomen.
Horeca snijplank Pro-Cooking is er voor het behoud van uw professionele keukenmessen
Een polyethyleen Horeca snijplank in de kwaliteit HDPE is de ultieme ondergrond voor de professionele keukenmessen van Jos ten Berg. Een juiste Horeca snijplank is 'zachter' dan het lemmet van het keukenmes, waardoor het lemmet langdurig scherp blijft.
In het Jos ten Berg programma treft u keukenmessen aan van TOPKWALITEIT, zoals Laguiole, Goldglocke, Techniek en Absolute Steel.

Heeft u nog vragen, laat ze ons gerust weten. Onze verkoopmedewerkers informeren u graag over de grootste sortering op het gebied van Polyethyleen snijplanken.