Chic servies

Celest - Chic
Celest - Chic
Chic Mix - Chic
Chic Mix - Chic
Facet - Chic
Facet - Chic
Floret - Chic
Floret - Chic
Jade - Chic
Jade - Chic

Chic servies

Chic servies omarmt de gedachte dat de eettafel meer is dan slechts een plek om te eten; het is een omgeving waar gasten worden verwelkomd en waar kostbare momenten worden gedeeld. Op deze momenten is het van groot belang om een perfecte stijl uit te dragen. Daarom heeft Chic servies een assortiment ontwikkeld dat niet alleen praktisch is, maar tevens een vleugje luxe en verfijning toevoegt aan elke gelegenheid. Hierdoor is het servies van Chic een uitstekende keuze, met name voor gebruik in de horeca. 

Chic collectie

Een groot aantal lijnen van de Chic collectie zijn gemaakt van porselein met een reactieve glazuur, hierdoor zijn alle items uniek. De bijzondere gelazuren zorgen voor een sfeervolle gedekte tafel. Ontdek alle Chic collecties:

Jade servies

De perfecte balans tussen ontwerp en materiaalkeuze geeft de Jade collectie een onderscheidend karakter. De robuuste maar zeer nette vormen zijn gemaakt van porselein, wat zorgt voor de sterkte en duurzaamheid van de Jade lijn. De klassieke vormen worden gecombineerd met een modern tintje: stijlvolle saliegroene kleuren zijn afgewisseld met subtiel complementaire zachte witte tonen. De aardse tonen creëren een landelijke sfeer die perfect op uw tafel past.

F2D glazen

Chic is onderdeel van F2D. Naast servies biedt F2D ook glassware aan. De Chic collecties lenen zich uitstekend om te combineren met de F2D glazen. F2D beschikt over verrassende assortimenten waterglazen, cocktailglazen, wijnglazen en champagneglazen. Deze glazen maken zijn een inspirerende aanvulling voor uw tafelaankleding.

Chic servies kopen

Bent u op zoek naar andere Chic servies items of heeft u een vraag? Neem dan op werkdagen telefonisch contact op met onze medewerkers via +31 (0)30 - 288 84 24. Daarnaast kan je ons ook bereiken via de mail: info@jostenberg.nl. Wij helpen je zo snel mogelijk verder! 
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.