Model 001 - 18/0 - 2 mm

353892

Basic bestek model 001 RVS 18/0

Bestek model 001 is de perfecte oplossing voor situaties waarin weinig budget is voor kostbaar bestek en/of door de aard van uw organisatie er erg veel volume nodig is, zoals in low budget bedrijfsrestaurants, de Horeca, kantines, caf├ęs en scholen.┬á┬á

Behalve dat model 001 zeer goedkoop is, is een bijkomend voordeel van bestek 001, dat het geschikt is voor de magneetsorteerder.

Kwaliteit bestek model 001

Het model 001 is ongecompliceerd en goed afgewerkt. De messen zijn zeer scherp en het bestek is gemaakt van roestvrijstaal 18/0, waardoor het gegarandeerd vaatwasmachinebestendig is.

Levertijden bestek model 001

Model 001 wordt door Jos ten Berg ruim op voorraad gehouden waardoor het direct uit voorraad geleverd zal worden.

Messcherpe prijzen bestek model 001

Naast de goede kwaliteit, zult u bij het kopen van model 001 verbaasd staan over de uitermate lage prijzen. De (goedkope) prijs/kwaliteit verhouding is zeer aantrekkelijk.

De Europese Unie verbiedt vanaf 2021 kunststof wegwerpservies, waaronder wegwerpbestek.


Model 001 is een perfect en zeer goedkoop alternatief voor uw wegwerpbestek. Wilt u geld besparen ten opzichte van uw huidige gebruik van wegwerpbestek, dan adviseren wij u om voor model 001 te kiezen. Graag zenden wij u een setje van dit bestekmodel ter beoordeling.

Onderdelen bestek model 001

De volgende onderdelen zijn verkrijgbaar in model 001: Tafellepel, tafelvork, tafelmes, gebaksvorkje en koffielepel. 

Kijkt u ook eens naar ons aantrekkelijk geprijsde servies en hotelporselein en met name naar het model NOBEL Extra Durable en on-gedecoreerd hotel porselein van NOVA.

Indien u meer informatie wenst over bestek, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.