Nova Saturno

233999

Porselein Saturno wit

Hotelporselein Nova, model Saturno wit. Geproduceerd in de kwaliteit van Hardporselein. Porselein Saturno wit, een nieuwe servieslijn binnen het Nova Hotelporselein, in strakke en chigue vormgeving en uitstraling.

Saturno

Het model Saturno wit bestaat uit borden en schotels met een brede rand en schalen in een futuristische uitstraling. Uitgebreid met een hele serie koppen in diverse inhoudsmaten. Geschikt espresso, koffie, cappuccino en soep. De brede randen van de borden en schalen geven deze, in wit geproduceerd hardporselein, een luxere uitstraling. De saladeschalen in diverse afmetingen maakt deze serie veelzijdig en compleet. Hierdoor is deze uitgebreide servieslijn geschikt voor zowel de (zorg) instellingen, maar vooral de (traditionele) horeca etc. Dus een geheel eigentijdse servieslijn, die voor meerdere doelgroepen geschikt is.

Porselein Saturno wordt standaard geproduceerd in wit en is op bestelling leverbaar. Tevens wordt deze serielijn geproduceerd in diverse kleuren, genaamd "Nature". Saturno Nature welke deels uit voorraad leverbaar zijn en deels op bestelling geproduceerd worden.

Het hotelporselein Saturno wit is tevens te voorzien in uw eigen huisstijl en gepersonaliseerd geheel naar uw eigen wens en stijl.

Nova Hotelporselein

Nova Hotelporselein in de kwaliteit van hardporselein, maatschappelijk verantwoord geproduceerd onder het NovaEco label. Het merk Nova maakt deel uit van het leveringsprogramma hotelporselein. Tevens biedt Jos ten Berg B.V. u de mogelijkheid om uw vignet/logo op het porselein aan te brengen. Uw vignet/logo zal onderglazuur worden aangebracht, waardoor deze magnetronovenbestendig en vaatspoelmachinebestendig is. Maar hierdoor ook beter bestand tegen de moderne reinigingsmiddelen die in de vaatspoelmachine gebruikt worden.

Waar wordt het hotelporselein van gemaakt?

De grondstoffen van porselein en het samenstellen van de porseleingrondstof Nova hardporselein. De drie bestanddelen van het (hard-)hotelporselein zijn kaolien, veldspaat en kwarts. Kwarts en veldspaat maken elk 25% van de porseleinmassa uit, kaolien 50%.

U bent van harte welkom in ons Experience Center te Nieuwegein om dit servies te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn graag bereid u te adviseren over de vele mogelijkheden.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.