Pannen

Pannen

Binnen het assortiment van Jos ten Berg met ontelbare professionele grootkeuken keukenartikelen zijn het met name de Horeca pannen of soeppannen, waarin u als de professionele master chef zelf de keuze wenst te maken, zoals een meester timmerman zelf zijn gereedschap kiest. Neem ook eens een kijkje op onze webpage met geselecteerde keukengereedschappen in de serie Pro-cooking, absolute topkwaliteit voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Jos ten Berg biedt alle topmerken kookpannen voor de Horeca en Zorginstellingen aan.

Soorten pannen te koop

Of je nu een pan gebruikt om te braden, een steelpan voor sauzen, een wok voor Aziatische gerechten of een past pan of een koekenpan voor pannenkoeken - onze kookpannen voorzien in al uw kookbehoeften! Zorg ervoor dat u voor elk gerecht op het menu het juiste kookgerei hebt. Jos ten Berg levert uitsluitend hoogwaardig professioneel kookgerei. Daarom is dit programma een must voor elk restaurant, de grote horecakeuken en Zorginstellingen. Het kookgerei van Jos ten Berg zorgt ervoor dat u een juiste keuze maakt voor alle kook-, braad- en bakactiviteiten. In dit programma treft u bij elke serie kwaliteitspannen informatie aan die aangeeft of de kookpannen geschikt zijn voor inductie, elektrisch kookplaat, gas en de keramische kookplaat.

Pannen in Horeca kwaliteit

Jos ten Berg is een groothandel en bij ons hoeft u geen samengestelde pannenset te kopen, maar kunt u de pannen los kopen. Leverbaar zijn roestvrijstalen kookpannen, roestvrijstalen steelpannen, roestvrijstalen koekenpannen, roestvrijstalen Inductie pannen en pannendeksels. De pannen gietijzer zijn geschikt voor inductie. Deze pannen met dikke bodem zijn voorzien van een sterke email laag aan de binnenkant. Ook wel keramische anti-aanbaklaag genaamd. In de professionele sector worden vaak RVS kookpannen 10 liter gekocht voor soep en RVS pannen 20 liter zijn geen uitzondering.

Topmerken pannen kopen

In de serie ‘Pro-Cooking’ treft u kookpannen voor inductie aan. Overigens is deze serie geschikt voor alle warmtebonnen. Bij de pannen BK vindt u pannen inductie van gietijzer voor bakken, smoren en braden. Behalve de BK Easy Induction pannen vormen de exclusieve braadpannen series Combekk pannen van Dutch Oven, Barcelona Greenpannen, Serax Surface Green, Lava Coocking en Le Creuset de perfecte basis voor uw keuken activiteiten.

Neem ook eens een kijkje op de webpagina met speciale pannen aan die niet model- of merk-gebonden zijn zoals; Geëmailleerde braadpannen rond, Geëmailleerde braadpannen ovaal, Grillpannen, Mini cocottes, Mosselpan, Snelkookpan, Braadsledes, Hapjespannen, Frituurpan, Stoommand bamboe, Pastakookpan, Pastavergiet, Viskookpan, Sudderplaatje, Pannenspons, Staalfix

U kunt de braadpannen, kookpannen en koekenpannen en ovenschotels via deze webshop bestellen. Ook adviseren wij u graag telefonisch en bent u uiteraard altijd welkom in ons Experience Center te Nieuwegein. Contact en bereikbaarheid