Steakmessen 'Laguiole' Style de Vie

Laguiole Steakmessen Style de Vie

Laguiole steakmessen zijn een absoluut begrip in de Horeca. Deze steakmessen bieden comfort, liggen prettig in de hand en snijden ragfijn. De steakmessen worden stuk voor stuk op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt, waardoor de messen tot in de finesse afgewerkt worden. De Laguiole steakmessen zijn ÔÇśMade in FranceÔÇÖ.

Uitvoeringen Laguiole steakmessen Laguiole Style de Vie Premium line

Jos ten Berg biedt twee uitvoeringen aan van een set van 6 steakmessen in een handig houten messenblokje. Houten messenblokje met 6 steakmessen met roestvrijstalen heft en een houden messenblokje met 6 steakmessen met zwart ABS kunststof in het heft verwerkt. Voor beide uitvoeringen gelden de volgende afmetingen;

  • Totale lengte 225 mm.
  • Lengte lemmet 110 mm.
  • Het houten messenblokje 60x60x115 mm.


Meet the Makers 

Laat u eens rondleiden door de interessante geschiedenis en het fabricageproces in de volgende video van Languiole. Bent u geïnteresseerd in de overige artikelen van Laguiole, dan bieden wij u die graag aan.

Laguiole steakmessen kopen

Ben je op zoek naar een andere steakmessen van Laguiole of wil je graag meer weten? Stuur dan een mail naar info@jostenberg.nl of bel ons nu op 030-2888424. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.