Circle - by Jan des Bouvrie

235568

Jos ten Berg 1836 - 2016


Ter gelegenheid van het 180 jarig jubileum van Jos ten Berg BV. ontwikkelde studio Jan des Bouvrie samen met Jos ten Berg BV de speciale jubileum editie koffiekop & schotel ‘CIRCLE - by Jan des Bouvrie’. 

'Verfijnde elegantie voor dé ultieme koffiebeleving'

Het stijlvolle design van de koffie kop & schotel 'Circle - by Jan des Bouvrie' kenmerkt zich door strakke lijnen en verfijnde eenvoud. De cirkelvormige reliëflijnen op de koffiekop creëren het gevoel van luxe en elegantie, perfect voor een exclusieve koffiebeleving! De helderwitte koffiekop en schotels zijn vervaardigd van duurzaam en hoogwaardig Nova hotelporselein en zeer goed stapelbaar. Dit maakt de koffiekop en schotel 'Circle' een ware eye-cather voor o.a. de catering, professionele food service, restaurants en overige horeca gelegenheden.

Jan des Bouvrie

Al vijftig jaar is Jan des Bouvrie bezig de Lage Landen te restylen. Het witte interieur, de open keuken, buiten en binnen met elkaar verbinden, het zijn enkele van de talrijke vernieuwingen die hij heeft geïntroduceerd. Begonnen met het ontwerpen van meubelen, interieurs en gebruiksvoorwerpen, zijn in de loop van de tijd maar weinig voorwerpen aan zijn nieuwsgierigheid ontsnapt.