KAITØ Stoneware

KAITØ Stoneware 'Forest Green'
KAITØ Stoneware 'Forest Green'
KAITØ Stoneware 'Indigo Blue'
KAITØ Stoneware 'Indigo Blue'
KAITØ Stoneware 'Slate Silk'
KAITØ Stoneware 'Slate Silk'

Kaito Stoneware

Kaito Stoneware by Jos ten Berg is verkrijgbaar in 3 verschillende tijdloze, unieke kleuren, Forest Green, Slate Silk, en Indigo Blue. Alle Kaito Stoneware onderdelen zijn voorzien van een reactieve glazuurlaag, hierdoor heeft elk item een unieke uitstraling en is geen één item hetzelfde. Kaito Stoneware is speciaal door ons ontwikkeld voor de professionele (horeca)markt en is vaatspoelmachine bestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron.

Kaito Assortiment

De unieke items van Kaito Stoneware by Jos ten Berg zijn een echte eyecatcher op tafel. Combineer de verschillende kleuren Forest Green, Slate Silk, Indigo Blue en servies onderdelen zoals diverse kommen, schalen, (buffet)schalen, borden en het tapas assortiment voor een speels effect op tafel en verras uw gasten op een unieke wijze.

Professionele kwaliteit

Alle onderdelen van het Kaito Stoneware servies zijn ontwikkeld voor de professionele (horeca)markt zoals restaurants, hotels, bar/cafés maar ook voor zorginstellingen, ziekenhuizen en kleinschalig wonen locaties. Alle onderdelen zijn vaatspoelmachine bestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron.

Tevens biedt Jos ten Berg uw een naleveringsgarantie van tenminste 10 jaar op de gehele Kaito collectie.

Alle servies onderdelen van de Kaito Stoneware collectie zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld ons bestek en verschillende soorten glaswerk.

Kaito Stoneware by Jos ten Berg

Met items uit de Kaito Stonecast collectie van Jos ten Berg bent u verzekerd van stuk voor stuk unieke items van topkwaliteit voor de beste prijs.

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij bezoeken u graag en u bent uiteraard hartelijk welkom in ons Experience Center te Nieuwegein in het midden van het land.

U kunt ons uiteraard ook altijd bellen of mailen Contact en bereikbaarheid. Wij staan graag voor u klaar. Evenals de koffie. Voor een bezoek aan ons Experience Center te Nieuwegein hoeft u geen afspraak te maken.