Snijplanken duurzaam

Snijplanken duurzaam van Combekk voor een groenere keuken

Bent u op zoek naar de perfecte duurzame snijplanken voor uw keuken of bedrijfsrestaurant? Bij Jos ten Berg hebben we de oplossing voor u: snijplanken die duurzaam zijn. De duurzame snijplanken zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan een groenere planeet en minder afval. 

Milieuvriendelijk Materiaal

De snijplanken zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en worden gemaakt in Nederland. Door het recyclen van papier helpt u mee om de wereld een stukje duurzamer te maken. Bovendien zijn de planken van hoge kwaliteit en daardoor hebben ze een lange levensduur.

Robuust en Duurzaam

De Combekk snijplanken zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen krassen en deuken, waardoor ze ideaal zijn voor intensief gebruik in de keuken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van uw snijplanken, want deze snijplanken gaan meerdere jaren mee. De snijplanken zijn 6 millimeter dik en voelen erg stevig aan. Door de hoge kwaliteit van snijplanken zullen uw messen niet beschadigd worden.

Hygiënisch en Veilig

De snijplanken voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne. De snijplanken zijn antibacterieel en eenvoudig te reinigen. De snijplanken zijn geschikt voor in de vaatwasser en hittebestendig tot 176 graden Celsius en nemen geen vocht op. U kunt met een gerust hart groenten, vlees en andere ingrediënten snijden, wetende dat uw voedsel en messen veilig zijn.

Stijlvol Ontwerp

Naast hun duurzaamheid zijn de snijplanken van Combekk ook nog eens stijlvol en elegant. Ze voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw keuken en kunnen dienen als decoratief element wanneer ze niet in gebruik zijn. 

Conclusie

Kies voor de duurzaamheid van de Combekk snijplanken. De milieuvriendelijke materialen, robuuste constructie en aandacht voor hygiëne maken ze tot de ideale keuze voor uw bedrijfsrestaurant. Ze worden in Nederland gemaakt zijn vaatwasbestendig en beschadigen niet uw messen. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid en duurzaamheid toe aan uw kookervaring met Combekk!

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.