Tafelartikelen

Tafelartikelen voor de professionele gebruikerNieuw in het programma van Jos ten Berg zijn de gerechten & amuse presentatie artikelen en het programma van Royal VkB. In het programma van de gerechten presentatie treft u verschillende leuke mogelijkheden aan om uw bij- of hoofdgerechten leuk te presenteren. Zo zijn er verschillende kleine frituurmandjes waarmee u bijvoorbeeld frites, brood en/of vis kun presenteren. Verschillende kleine pannetjes voor het serveren van sauzen. Dit alles kunt u mooi combineren door gebruik te maken van de houten planken.

Het programma van Royal VkB bevat diverse bekende artikelen welke zijn gerestyled naar een monderne en soms ook meer functionele wijze. Met het zelf balancerende dienblad serveert u op het terras gemakkelijk de dranken zonder het dienblad geheel recht te moeten houden. De 'French' karaf en decanter zijn vernieuwend en bieden u de mogelijkheid om direct een set glazen op tafel te serveren. De Herb2O en de Herb Garden zijn ontwikkeld om kruidenplantjes op een eenvoudige wijze te laten groeien.

Uiteraard zijn wij graag bereid u te adviseren en u te informeren over tafelartikelen welke u niet direct op onze internetsite aantreft. 

Indien u meer informatie wenst over tafelartikelen, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.