Transportoplossingen koffiecorner

351331

Transportoplossingen koffiecorner

De nieuwe flight trolleys zijn een echte eyecatcher voor uw horeca locatie. De flight trolleys zijn nu leverbaar als transporttrolley voor gastronormplateau’s of schalen en zelfs ook als stapelaar voor borden en dienbladen (414x303 mm. of 457x356 mm.)

De transporttrolleys zijn ook zeer geschikt voor kleine koffiecorners. Twee trolleys met een koffiemeubel passen op een oppervlakte van 150x60cm. Door de verschillende oplossingen kunt u flexibel inspelen op de behoeftes van de verschillende koffieruimtes.

De mogelijkheden voor de koffieruimte:

1 trolley

De trolley is voorzien van gastronormplateau’s met schone kopjes en gastronormbakken met lekroosters voor de gebruikte kopjes.

2 trolleys

Een trolley is voorzien van gastronormplateau’s met schone kopjes en de tweede trolley is voorzien van vaatwaskorven voor de gebruikte kopjes.

De flight trolleys zijn geheel volgens de strenge normen van de luchtvaartindustrie en dus onverwoestbaar, licht van gewicht, ergonomisch en zeer wendbaar. Bovendien geschikt voor intensieve reiniging. Het is ook mogelijk om de trolley te voorzien van uw eigen design of logo.