Afvalbakken duurzaam

241481

Afvalbakken duurzaam

Op zoek naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor uw afvalbakken? Bekijk dan hierboven ons aanbod aan duurzame afvalbakken met onder andere de populaire collectie: Bonton Original en Circubin. Deze afvalbakken zijn niet alleen stijlvol en praktisch maar worden ook duurzaam geproduceerd. 
 

Bonton original 

De Bonton Original afvalbakken worden gemaakt van gerecyclede materialen. Met hun slimme ontwerp passen ze naadloos in elke omgeving, van kantoren tot openbare ruimtes. De duurzame productie en praktische functionaliteit maakt ze niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. 
 

Circubin 

Voor wie op zoek is naar ultieme duurzaamheid en innovatie, is er de Circubin. Deze afvalbakken zijn vervaardigd met geavanceerde technologieën die hergebruik maximaliseren en afval minimaliseren. Gemaakt van gerecyclede kunststoffen en met een modulair ontwerp dat eenvoudige aanpassing mogelijk maakt. De stijlvolle afvalbakken zijn een echte eye-catcher door hun unieke uitstraling. 
 

Afvalscheiden 

Naast onze duurzaam geproduceerde afvalbakken hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan afvalbakken die zijn ingericht voor het scheiden van afval. Denk hierbij aan de BrickBin, Trashman, Petman, Essential Recycler en Brabantia. Alle afvalbakken zijn perfect voor het scheiden van afval en hebben een stijlvolle uitstraling Zo kunt u van de BrickBin meerde afvalbakken samenvoegen doormiddel van een verbindingsschroef. De Essential Recycler afvalbakken hebben een pedaalemmer met meerdere vakken zodat u meerdere soorten afval kunt scheiden. Of wilt u statiegeld flessen verzamelen met de Petman's? 
 

Duurzame afvalbakken kopen

Dankzij ons ruime assortiment kunt u altijd de perfecte afvalbak vinden die past bij uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Heeft u een vraag neem dan contact op via info@jostenberg.nl of bel naar het telefoonnummer +31 (0)30 288 84 24. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies!

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.