Mepra Vintage 18/10

349678

Bestekmodel Vintage Mepra Italiaans design.

Mepra is in Italië en ver daarbuiten een begrip op het gebied van design voor de gedekte tafel. Mepra bestek brengt uw presentatie op het hoogste niveau. Bestek model Vintage Mepra uit de serie ‘Luxery Art’ is gemaakt uit roesvrijstaal 18/10 en heeft door de finishing een authentieke retro uitstraling. Uiteraard is dit model uit het topsegment vaatwasmachinebestendig.

U koopt een zogenaamde ‘vintage look’, ook wel ‘stonewashed’ model bestek. Om tot deze stoere en industriële look te komen, heeft het model Vintage een trommelproces ondergaan. Dit model van de Italiaanse tafel- designmeesters van Mepra is een prachtige aanwinst voor zowel de moderne als klassiek gedekte tafel.

Bestek Vintage, complete lijn

De samenstelling maakt model Vintage een zeer compleet bestek. Leverbaar zijn tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel, theelepel, gebaksvorkje, botermesje, gourmetlepel, saladevork, saladelepel, vis vork en vismes.

Bestek Mepra ‘How it’s made’

Wilt u eens een kijkje nemen in de productie van Mepra, bekijk dan dit filmpje op Youtube.

Indien u dit model wilt kopen of meer informatie wenst over het Mepra bestek model Vintage, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u inspireren door onze verkoopadviseurs. De overige niet standaard opgenomen modellen van Mepra bieden wij u graag aan.