Afvalbakken

Afvalbakken

Afvalbakken hebben veel verschillende vormen, kleuren en maten. Bij Jos Ten Berg B.V. hebben wij een breed assortiment voor u samengesteld. In deze samenstelling staat alles van normale afvalbakken tot diverse recycle afvalbakken. 

Wij leveren professionele afvalbakken van de merken Brabantia, Rubbermaid, Simplehuman en Wesco

 
Brandveilige afvalbak

In sommige werkomstandigheden is het belangrijk om brandveilige afvalbakken te hebben. Hiervoor hebben wij meerdere brandveilige afvalbakken geselecteerd waar u uit kunt kiezen. De vlam dovende prullenbakken kunnen kleine brandjes die ontstaan door sigaretten of andere producten voorkomen. Deze afvalbakken kunnen dus overal neergezet worden.  
 

Recycle afvalbak

Bij Jos ten Berg B.V. hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan recycle afvalbakken die u kunt gebruiken om meerderen soorten afval te scheiden. Zo kunt u gemakkelijk milieubewust bezig zijn. In deze bakken kunnen de volgende soorten afval; restafval, papier & karton, kunststof en groenten & fruit. De recycle afvalbakken zijn er in verschillende vormen en maten. In ons assortiment hebben we ze met 1, 2 of 3 openingen waar u dus ook 1, 2 of 3 verschillende soorten afval in kunt scheiden.

 
Assortiment 

Jos ten Berg B.V. heeft een compleet programma afvalbakken samengesteld. Zo zijn er diverse uitvoeringen pedaalemmers & tafelafvalbakjes, prullenbakken & papierbakken en verrijdbare afvalbakken.
Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod afvalbakken voor petflessen en blikjes. Deze prullenbakken hebben de vorm van een petfles of blikje, ook is het mogelijk om deze te personaliseren.

Afvalbakken kopen

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de afvalbakken en prullenbakken, neemt u dan contact met ons op en informeer naar de diverse mogelijkheden. U kunt ook langskomen in onze showroom in het midden van het land. Onze verkoopadviseurs zullen u dan de verschillende mogelijkheden laten zien. Maak nu een afspraak hier.

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.