Vaatwaskorven

Cleaningrack Vaatwaskorven

Cleaningrack professionele vaatwaskorven worden ook wel servieskorven, afwaskorven of vaatwaskratten genoemd.

Deze professionele korven zijn gemaakt van Polyethyleen, de beste kwaliteit kunststof die gegarandeerd is voor jarenlang gebruik in professionele vaatwasmachines zoals voorladers en doorschuifmachines van alle bekende top merken zoals Meiko, ATA, Rhima, Winterhalter en Electrolux.


Vaatwaskorven Cleaningrack voor alle serviesonderdelen

Binnen het uitgebreide programma Cleaningrack vaatwaskorven treft u specifieke glazenkorven aan voor glazen met voet en zonder voet, koppenkorven bestekkorven, korven voor borden en schotels, korven voor bekers (bekerkorven) en universeel korven voor kommen en schalen.


Materiaal en duurzaamheid

De van polyethyleen gefabriceerde vaatafwaskorven zijn gegarandeerd vaatwasmachinebestendig en bestand tegen vaatwasmiddelen. De stapelranden maken het mogelijk om snel en veilig te stapelen. Hierdoor beschermen ze veilig uw servies van porselein, glas en roesvrijstaal tegen breuk en krassen tijdens het afwassen, drogen, transport en opslag.


Toepassingen Horeca

Behalve voor de Horeca zijn de Cleaningrack vaatwaskorven een top keuze voor de afwaskeukens in Ziekenhuizen, hotels, cafetaria’s en cartering.

Bent u ook op zoek naar servies of vaatwasmachines bezoek dan ook onze artikelgroepen Tafelartikelen, Servies, Glaswerk, Bestek en Vaatwasmachines.


Compleet programma

Cleaningrack is een compleet programma vaatwaskorven. Leverbaar zijn koppenkorf, bordenkorf, Koppenkorf, dienbladenkorf, Glazenkorf voor glazen met voet, Glazenkorf voor glas zonder voet, Universeelkorf, Pennenkorf, Deksel voor vaatwaskoveren, Korvenwagens, Vaatwaskorven Transport Dolly, Ronde en Vierkante Bestekbekers en identificatieclips.


Prijstip en voorraad

De Cleaningrack vaatwaskorven hebben een fantastisch kwaliteit en u koopt ze het meest voordelig bij Jos ten Berg. Uit voorraad leverbaar.