Eternity 18/10 - 5 mm

349622

Bestek Eternity 18/10 – 5 mm.

Bestek Eternity zit in het topsegment van het bestekprogramma van Jos ten Berg en zorgt voor een chique uitstraling. De modellering is wat langer en voor het oog dun en sierlijk. Door de dikte van maar liefst 5 mm. is het zeer sterk en geschikt voor intensief gebruik. Model Eternity is vervaardigd van roestvrijstaal 18/10, heeft het een zilverkleurige uitstraling en is zeer geschikt voor reiniging in de professionele vaatwasmachine. 10 jaar garantie op materiaal- en productiefouten en na-leverings-garantie is een mooie zekerheid die Jos ten Berg u biedt. U hoeft geen complete besteksets te kopen, maar kunt per onderdeel minimaal 12 stuks (verpakkingseenheid) kopen.

Messen bestek bestek Eternity

Aan de messen van model Eternity wordt tijdens de productie tot in detail aandacht besteed. De messen zijn machinaal gesmeed en gehard. Op het scherp van de snede is een kartelrand aangebracht, welke aan de andere zijde doorloopt.  Hierdoor zal het Eternity mes moeiteloos van jaar op jaar blijven snijden, zonder bijgeslepen te hoeven worden.

Bestek model Eternity, beschikbare onderdelen

Het model Eternity is een compleet bestek. Behalve tafel- en zijn leverbaar opscheplepels, zoals groentelepel, aardappellepel, koffielepels, theelepels, gebaksvorkjes, gebaksschep en visvork en vismes.


Levertijden model Eternity

Model Eternity is bij Jos ten Berg ruim op voorraad.  Levering zal per omgaande plaatsvinden. Met model Eternity bent u verzekerd van een bestek met een uitgelezen kwaliteit voor de beste prijs. U kunt het prima combineren met serviesmodel Extra Durable en tafelglazen van Jos ten Berg

Graag zenden wij u vrijblijvend monsters op zicht. Na opdracht of retourzending crediteren wij het volledige bedrag. U bent van harte welkom in ons Experience Center in het midden van het land. Ook kunt u contact met ons opnemen. Onze interne accountmanagers helpen u graag verder. Wordt u liever bezocht, dan staan onze externe accountmanagers tot uw beschikking. Contact en bereikbaarheid.