GRADESº by Joris Bijdendijk

GRADESº by Joris Bijdendijk Grey
GRADESº by Joris Bijdendijk Grey
GRADESº by Joris Bijdendijk Beige
GRADESº by Joris Bijdendijk Beige
GRADESº by Joris Bijdendijk Yellow
GRADESº by Joris Bijdendijk Yellow
GRADESº by Joris Bijdendijk Green
GRADESº by Joris Bijdendijk Green

Presenteer je gerechten met GRADES° stoneware op restaurant niveau.

Samen met meesterkok Joris Bijdendijk maken wij een lang gekoesterde droom waar en lanceren samen met Bijdendijk zijn eigen servieslijn, GRADES°. Borden, sauskannen, koffie- en theekoppen in natuurlijke grijstint. De stijl straalt uit waar Bijdendijk voor staat: moderne eenvoud, kwaliteit en uniciteit. Bijdendijk heeft een hele eigen style en specifieke wensen, zoals een koffiekopje zonder schotel en oor. Een servies zoals hij kookt: puur en zonder opsmuk.

De gehele lijn is speciaal na wens gemaakt zoals Bijdendijk deze ook gebruikt in zijn eigen restaurants. De lijn bestaat uit 17 prachtige verschillende items van stoneware borden, schalen, kommen en mokken.

Naast het GRADES° servies is er nu ook het GRADES° bestek. Het bestek heeft een stonewash/vintage afwerking dat zorgt voor een robuuste en mat verweerde look.

Topkwaliteit stoneware van GRADES°

Stoneware is oven- en magnetronbestendig tot een temperatuur van 200℃. Het kan na gebruik zonder moeite gereinigd worden in de vaatwasmachine. Stoneware van GRADES° is gemaakt van robuust materiaal. Stoneware is een type aardewerk gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100 °C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur- en geurbestendig.

Naast het Grades stoneware, voeren wij ook het Kaito Stoneware wat dezelfde kenmerken heeft. Ons Kaito Stoneware is leverbaar in 3 verschillende kleuren:

GRADES° speciaal ontworpen door meesterkok Joris Bijdendijk

Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. Joris Bijdendijk werd door GaultMillau uitgeroepen tot Belofte van 2014. Hij werkte zich van koksmaatje van Ron Blaauw in amper zes jaar op tot chef-kok van Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. In Montpellier, Frankrijk, werkte Bijdendijk als chef de partie en later souschef bij Le Jardin des Sens*** van de gebroeders Pourcel. In 2012 werd hij chef bij restaurant Bridges, waar hij in 2013 zijn eerste Michelinster verwierf. Sinds november 2014 is Bijdendijk executive chef van Restaurant RIJKS® waar hij in 2016 weer een Michelinster behaalde.

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.