Amefa Elizabeth 0120 18/10 - 3 mm

349651

Amefa Elizabeth en vaderlandse historie

Amefa Elizabeth is vormgegeven naar het al generaties lang het meest geliefde model in tafelzilver. Vele bekende Nederlandse zilversmeden maakten hun ‘eigen’ model Haags lofje. Het model kenmerkte zich door de puntige lepelbakken een elegante breed uitlopende heft met een middellijn en op het uiteinde een lofje.

Amefa Elizabeth (Haags Lofje) van zilver naar roestvrijstaal 18/10

In de moderne professionele Horeca is het gebruik van zilver naar de achtergrond verschoven en wordt nu gekozen voor de praktische uitvoering roesvrijstaal 18/10, waarmee het intensieve zilverpoetsen tot het verleden behoort en het nieuwe product in de industriële vatafwasmachines gereinigd kan worden.

Amefa Elizabeth (Haags Lofje)

Het koninklijke model met verfijnde klassieke rondingen is de bekroning van uw bedekte tafel. Leverbare bestekdelen; tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel, theelepel, gebaksvorkje, saladevork, sauslepel, soepopscheplepel, ijsschepje en vis vork

Over Amefa

Amefa bestek wordt geproduceerd door de Apeldoornse Messenfabriek, die in 1931 werd opgericht. Intussen is Amefa bestek ook buiten Nederland een bekend merk. Bestek van het merk Amefa is verkrijgbaar in diverse ontwerpen en prijsklassen. Jos ten Berg B.V. levert o.a. Amefa Elegance 7204 en Amefa Bistro 7000. 

Indien u meer informatie wenst over bestek, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.