Amefa Metropole Copper 1170 - 18/10 - 4 mm

349639

Amefa Metropole Copper is de finishing touch

Bent u op zoek naar een topbestek als een visitekaartje en finishing touch voor uw mooie gedekte tafel, dan is het bestek van Jos ten Berg model Amefa Metropole Copper een perfecte keuze.

Model Amefa ‘Metropole Copper 1170’ 18/10, dikte 4 mm.

Tot voor kort was bestek alleen in ongekleurd roestvrijstalen uitvoering verkrijgbaar. Met de opname van serie Amefa Metropole Copper heeft Jos ten Berg hierin verandering gebracht. Met de koperen coating van Metropole Copper zult u uw gasten verrassen met de vintage look van koper. Dit tezamen met het retro model zorgt ervoor dat uw gasten extra zullen genieten van de ambiance en de prachtig gedekte tafel.

Zet de vintage en retro look verder door in het servies. Dan is het prachtig te combineren met de nieuwe stoneware series van Kaito stonware. De basis is roesvrijstaal 18/10 welke is voorzien van een PVD-coating(Physical Vapor Deposition)

Amefa Metropole Copper heeft 4 uitvoeringen

Deze unieke sets zorgen voor een vintage effect voor uw gasten. Tevens verkrijgbaar in Metropole Black (Zwart Bestek),  Metropole Gold (Goud bestek) en Metropole Edelstaal

Onderhoudsinstructie bestek Amefa Metropole Copper

Voor onderhoudsinstructies verwijzen wij u graag naar de pagina Metropole Gold (Goud bestek).

Indien u overweegt dit model te kopen of meer informatie wenst over het Amefa bestek model Metropole, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs. Tevens sturen wij u graag een monster setje.