Amefa Metropole 1170 - 18/10 - 4 mm

349643

Amefa Metropole Edelstaal

Amefa Metropole Edelstaal van Jos ten Berg is een absolute topper waarmee u hoge ogen zult gooien bij uw gasten. Model Metropole in roesvrijstalen uitvoering heeft een verrassend chique uitstraling en is de ‘finishing touch’ op uw prachtige gedekte tafel.

Amefa Metropole Edelstaal 1170 18/10, dikte 4 mm.

Jos ten Berg brengt met trots de nieuwe trend Amefa Metropole Edelstaal met een authentieke retro look en elegante vorm op uw tafel. Het RVS 18/10 bestek is bijzonder gewild in de restaurants, waar een bijzondere aankleding van de gedekte tafel een belangrijke rol speelt.

Amefa Metropole Edelstaal in 4 uitvoeringen

Deze unieke sets zorgen voor een vintage effect voor uw gasten. Tevens verkrijgbaar in Metropole Black (Zwart Bestek), Metropole Copper en Metropole Gold (Goud bestek).

Alternatief Metropole Edelstaal

Indien Metropole Edelstaal u aanspreekt, bekijkt u dan ook eens ons model Eternity. Dit model is wat ingetogener en moderner. De afwerking is fantastisch en het model is maar liefst 5 mm. dik. De messen zijn voorzien van een speciale kartel, die naar beide zijden doorloopt en ervoor zorgt dat ze scherp blijven. Bekijk ook eens ons model Inspiration, welke alle voordelen heeft van model Eternity. Dus ook 5 mm. dik en blijvend scherpe messen.

Amefa Metropole Edelstaal Edelstaal kopen

Indien u overweegt dit model te kopen of meer informatie wenst over het Amefa bestek model Metropole, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs. Tevens sturen wij u graag een monster setje.