Amefa Metropole Black 1170 - 18/10 - 4 mm

349641

Amefa Metropole black

Model Amefa Metropole black is een retro model bestek met een trendy zwart gekleurde finishing. Daarom is dit model de absolute finishing touch voor uw gedekte Horeca tafel. Het vintage zwart-kleurige bestek biedt Jos ten Berg u aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk de video en laat u inspireren.

Model Amefa Metropole black  1170’ 18/10, dikte 4 mm.

Tot voor kort was bestek niet van een decor of kleur te voorzien. De serie Metropole met zwarte PVD-coating heeft daar verandering in gebracht. De basis is vervaardigd uit roestvrijstaal 18/10. Met name in de Horeca is dit retro model met zwarte coating een bestseller. De serie is zeer compleet en uitermate geschikt voor een compleet gedekte tafel.

Amefa Metropole black in 4 uitvoeringen

Deze unieke sets zorgen voor een vintage effect voor uw gasten. Tevens verkrijgbaar in Metropole Gold (Goud bestek), Metropole Copper en Metropole Edelstaal

Onderhoudsinstrcties model Amefa Metropole black

Voor onderhoudsinstructies en tips verwijzen wij u graag naar de pagina Metropole Gold (Goud bestek).

Meer mogelijkheden ontdekken voor uw gedekte tafel

Wilt u meer mogelijkheden zien voor uw gedekte tafel, bezoek dan ook eens onze artikelgroep Hotelporselein. Hier vindt u gedecoreerd Nobel Extra Durable Hotelporselein maar ook inspirerende decoraties zoals Grades by Joris Bijdendijk, KAITØ Stoneware, GASTRO Organic Stoneware servies van meester kok Ron Blauw en het  prachtig gedecoreerde servies van het Churchill Servies.

Zwart bestek kopen

Indien u overweegt dit model te kopen of meer informatie wenst over het Amefa Metropole black, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs. Tevens sturen wij u graag een monster setje.